23-24 травня - V Конгрес НАМ: усі сучасні аспекти діяльності радіо та телебачення України

7 Травня 2012
5329
7 Травня 2012
15:41

23-24 травня - V Конгрес НАМ: усі сучасні аспекти діяльності радіо та телебачення України

5329
23-24 травня - V Конгрес НАМ:  усі сучасні аспекти діяльності радіо та телебачення України

Два дні, чотири конференції, 21 панельна дискусія, презентації та круглий стіл відбудуться 23-24 травня 2012 року в Українському Домі у рамках V Конгресу Незалежної Асоціації телерадіомовників.

 

Чотири конференції про медіа менеджмент, медіа контент, медіа технології та медіа аудиторію і рекламу, які паралельно відбудуться в рамках V Конгресу НАМ, зберуть найкращих фахівців, медіа практиків, представників владних структур та журналістів з України та з-за кордону.

 

Розпочнуть Конгрес 23 травня 2012 року конференції на тему медіа менеджменту, спонсором якої виступила компанія SES в Україні, та медіа технологій, які проходитимуть паралельно. Першу з них відкриє презентація нової редакції закону про радіо і телебачення, участь в якій візьме робоча група у складі представників Ради Європи, НАМ, Лабораторії законодавчих ініціатив та Інституту медіа права.

 

Дискусія на тему «Нова система телевізійних позначок (для захисту дітей)» - наступний захід конференції про медіа менеджмент. Серед учасників дискусії - фахівці із Ради Європи та Інституту соціальної і політичної психології НАПН України. Завершить тему диспут «Інтелектуальна власність: очищення прав на фільми», участь у якому візьмуть представники Міністерства культури України, компанії FilmUA та СТБ production.

 

Паралельно у іншому залі Українського дому триватиме конференція на тему медіа технологій V Конгресу НАМ. Розпочнеться вона презентацією директора компанії SES в Україні Онно Зонневельда на тему «Як «цифра» змінює ландшафт медіа індустрії?». Продовжить тему дискусія про бездротову доставку телесигналу, участь у якій візьмуть фахівці із українських компаній Romsat та KvantEfir, а також компанії SES (Швеція). Завершить перший день V Конгресу НАМ полеміка HR-експертів медіа шкіл провідних каналів країни на тему «Ефективні методи пошуку творчого персоналу».

 

Другий день V Конгресу НАМ поєднає дві паралельні конференції про медіа контент та медіа аудиторію і рекламу. Перша з них розпочнеться обговоренням на тему «Як зробити цікавою соціально гостру тему», участь у якій візьмуть представники каналів «Інтер» та «Магнолія ТВ», а також «Радіо ЕРИ».

 

Продовжить тему дискусія програмних директорів нішевих каналів про те, яким повинне бути ефективне програмування при мінімумі ресурсів. Завершить тему телебачення на конференції про медіа контент диспут на тему «Чи можна зробити LIVE Show на регіональному каналі». Свої позиції висвітлюватимуть фахівці із Нового каналу, ТРК «Чернівці» та каналу «Інтер».

 

Друга частина конференції на тему медіа контенту буде присвячена радіо. Зокрема у її рамках відбудеться дискусія на тему «Музика + (що шукає радіослухач, окрім музики»), серед учасників якої - експерти з радіо «ХІТ ФМ» та «Просто радіо».

 

Продовжать тему дебати про те, чи є зіркою ведучий радіо. Свої позиції висвітлюватимуть ведучі радіо «Рокс», «Русского радио» та радіо «Хіт ФМ». Завершить конференцію на тему медіа контенту V Конгресу НАМ презентація програмного директора «Джем ФМ» Юрія Петровічева на тему «Поєднання радіотрансляцій та шоу».

 

Паралельно у другому залі Українського дому відбуватиметься четверта конференція V Конгресу НАМ на тему медіа аудиторії і реклами. Розпочнеться вона презентаціями на тему «Єдина система резервування і продажів реклами (комп'ютеризована система для регіональних ТБ)». Про роль РА в медіа-міксі (розподіл рекламних бюджетів та в чому особливість України) дискутуватимуть фахівці із агенції Initiative, Всеукраїнської рекламної коаліції та компанії Universal McCann Ukraine.

 

Дослідження регіональних ТБ (ціна, для кого, навіщо і як організувати) обговорюватимуть представники компанії GFK Ukraine, компанії MPG, каналу TV-4 (м. Тернопіль) та каналу «АВЕРС-ТБ» (м. Луцьк). Про радіодослідження-2012 компанії GFK Ukraine розповість її представник. Тему медіа досліджень продовжать презентації медіа дослідників із компаній TNS та GFK Ukraine на тему «Вимірювання тематичних каналів».

 

Семінар із креативної радіо реклами у рамках V Конгресу НАМ проведе Ольга Калабан («Русское Радио»). Закінчить другий день Конгресу круглий стіл на тему«Стимулювання аудиторії через промоцію компанії», участь у якому візьмуть експерти із MJoy Radio (м. Львів), компанії VIASAT та телеканалу ZIK-TV (м. Львів).

 

Конгрес відбувається за підтримки Ради Європи. Даний проект виконується в межах Українського медійного проекту «У-Медіа», що здійснює Інтерньюз Нетворк за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

 

Участь у V Конгресі НАМ платна. Вартість участі у всіх заходах Конгресу  при реєстрації до 15 травня 2012 р. становить 800 грн, після 15 травня 2012 р. - 1000 грн. Реєстрація триває до 21.00 год 21 травня 2012 року. Участь для членів НАМ - безкоштовна.

 

Реєстрація учасників відбувається на сайті Конгресу - http://www.namcongress.org/accounts/create/

 

Акредитація: Христина Дрогомирецька, 067 657 95 15, project@nam.com.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5329
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду