9 листопада – оголошення номінантів премії «Телетріумф-2011»

3 Листопада 2011
13794
3 Листопада 2011
12:25

9 листопада – оголошення номінантів премії «Телетріумф-2011»

13794
9 листопада – оголошення номінантів премії «Телетріумф-2011»

9 листопада 2011 року, відбудеться прес-конференція присвячена оголошенню номінантів Національної телевізійної премії «Телетріумф-2011», яка відбудеться в середу, в приміщенні Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення о 13:00.

 

На прес-конференції будуть оголошені по три фіналісти у кожній із 37 номінацій головної телевізійної премії країни «Телетріумф-2011», що набрали найбільшу кількість голосів експертів.

 

Як повідомлялося раніше, нагородження переможців «Телетріумфу» відбудеться у четвер, 17 листопада 2011 року, в Національній опері України імені Тараса Шевченка. Телевізійну трансляцію церемонії забезпечує телеканал «Інтер».

 

Цього року на здобуття Національної телевізійної премії «Телетріумф» надійшло 292 заявки від загальнонаціональних, регіональних та місцевих каналів та студій з виробництва фільмів і програм. Експертне оцінювання поданих робіт тривало до 30 жовтня. Підрахунок оцінок здійснює незалежна міжнародна аудиторська компанія «Ernst and Young».

 

Представники ЗМІ зможуть взяти участь у прес-конференції за попередньої акредитації через сайт премії або за телефоном +380 44 27875 75.

 

Місце та час проведення заходу: Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення (вул. Прорізна, 2, 5 поверх, актова зала) початок реєстрації  ЗМІ о 12:30.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13794
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду