12 - 17 липня - Щорічний літній табір для редакторів

13 Травня 2011
6129
13 Травня 2011
17:24

12 - 17 липня - Щорічний літній табір для редакторів

6129
12 - 17 липня - Щорічний літній табір для редакторів

Цього року Асоціація незалежних регіональних видавців України за підтримки проекту У-Медіа в Україні збирає  редакторів у Партеніті  для спілкування з колегами з інших регіональних видавництв, навчання новинкам та переймання досвіду.



Дата проведення : 12 - 17 липня
Місце проведення: Партеніт ( підніжжя гори Аю-Даг)
Учасники: головні редактори, власники регіональних видавництв друкованих ЗМІ




Спікер Табору - Гжегож Піхота, редактор спецпроектів Газети Виборчої , найпопулярнішого видання в Польщі; розробник мультимедійних редакційних проектів; Віце-президент Європейського відділення INMA; член журі професійних конкурсів у сфері медіа ( IFRA XMA Awards, WAN World Young Reader Prize)

 

Категорії учасників

Ціна пільгова (при оплаті до 1.06.2011р.)

Ціна при оплаті з 01.06 по 01.07.2011 р)

Для членів АНРВУ

1900 грн

2900 грн

Для інших учасників

2900 грн

3900 грн

Для другого (та більше) учасника від однієї редакції  - знижка 50%

 

Всі деталі щодо пільгової реєстрації та цін - http://editorscamp.wordpress.com/



Захід не є комерційним проектом і реєстраційний збір іде на покриття вартості кава-брейків під час Табору, гала-вечері, роздаткових матеріалів та приїзду іноземного спікера.

 


Для реєстрації та в разі виникнення додаткових питань - звертайтеся до Оксани Бровко, директора АНРВУ, +38067 61 777 42.



Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6129
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду