1 квітня – робоча нарада «Захист прав місцевих та регіональних телерадіокомпаній в процесі переходу на цифрове телебачення»

29 Березня 2011
11841
29 Березня 2011
17:58

1 квітня – робоча нарада «Захист прав місцевих та регіональних телерадіокомпаній в процесі переходу на цифрове телебачення»

11841
1 квітня – робоча нарада «Захист прав місцевих та регіональних телерадіокомпаній в процесі переходу на цифрове телебачення»

1 квітня відбудеться робоча нарада «Захист прав місцевих та регіональних телерадіокомпаній в процесі переходу на цифрове телебачення».

 

Місце: зал «Слов'янський» готелю «Либідь» за адресою: м. Київ, площа Перемоги 1.

 

Час: з 10.00 до 13.00

 

Мета: впродовж минулого тижня Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення провела низку регіональних зустрічей з питань впровадження цифрового телебачення. Під час цих зустрічей члени Національної ради оприлюднили свою позицію щодо підходів до переведення регіональних та місцевих телекомпаній у цифровий стандарт мовлення. Не дивлячись на те, що позиція різних членів Національної ради, що проводили різні наради, суттєво відрізняється, стало зрозумілим, що планується повний перегляд структури регіонального мовлення, проведення тотального конкурсу на мовлення у «цифрі» та не планується гарантувати присутність всіх регіональних та локальних компаній у цифрових мережах.

 

Оприлюднена позиція потребує термінового ґрунтовного обговорення, формулювання спільної позиції та підготовки плану подальших спільних дій НАМ та мовників щодо захисту їх інтересів в процесі переходу на цифрове телебачення.

 

 

Свою участь просимо підтвердити до 31 березня 2011 року за телефоном 044-254-55-56 або електронною поштою bolshakova@nam.com.ua.

 

У разі, якщо ви вважаєте за доцільне запросити до участі у цій нараді інших зацікавлених осіб, просимо їх також зареєструвати до 31 березня 2011 року.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11841
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду