25–26 березня – тренінг із громадського подкастингу в Харкові

7 Березня 2011
15920
7 Березня 2011
17:14

25–26 березня – тренінг із громадського подкастингу в Харкові

15920
25–26 березня – тренінг із громадського подкастингу в Харкові

25-26 березня 2011 року в Харкові відбудеться тренінг «Як (за)вести свій подкаст-канал», організований Студією громадського подкастингу «Молодого радіо». Мета заходу - надати базові навички зі створення громадських подкастів та аудіоблогів громадським активістам, блогерам, журналістам.

 

 

Буде розглянуто такі аспекти громадського подкастингу:

- творчі (особливості подкастингу, передавання інформації голосом);

- технічні (як записувати та редагувати звук);

- публікація та просування (де і як публікувати подкасти, як створювати й розширювати аудиторію свого подкаст-каналу).

 

Кожен учасник протягом тренінгу отримає необхідну теоретичну інформацію, ознайомиться з найцікавішими українськими та закордонними подкаст-проектами, дізнається, як створювати подкасти та просувати їх у соціальних мережах, а крім того, самостійно запише та опублікує свій перший подкаст.

 

Тренінг проводитимуть Станіслав Шумлянський, директор Студії громадського подкастингу та онлайн-радіостанції «Молоде радіо» (Київ), Володимир Носков, кореспондент радіо «Ера ФМ», подкастер (Харків).

 

Умови участі

 

Для участі в тренінгу необхідно надіслати:

1) коротку (півсторінки) концепцію подкаст-каналу, який збираєтеся вести: ідея, мета (для чого він вам), на кого розрахований (аудиторія), планована періодичність виходу подкастів;

2) коротка (півсторінки) інформація про себе: ім'я, прізвище, де навчаєтеся/працюєте (вказувати те заняття, з яким безпосередньо буде пов'язана діяльність вашого подкаст-каналу), попередній досвід у подкастинґу/блогерстві/громадянській журналістиці, контактні імейл та мобільний телефон.

 

Обидва документи прохання надсилати як додатки до листа з темою «тренінг з громадського подкастингу у Харкові» на civicpodcasting@gmail.com.

 

Останній день прийому заявок - 18 березня 2011 року.

 

Участь у тренінгу безкоштовна.

Проїзд учасникам з інших міст не відшкодовується.

 

Кожен учасник тренінгу повинен мати з собою ноутбук із можливістю запису звуку - мікрофон, гарнітура або цифровий диктофон.

 

Тренінг проводиться у рамках проекту «Розвиток навичок громадського подкастингу у молодих журналістів та блогерів» громадської організації Молодіжний інноваційний центр «Медіа-М» за фінансової підтримки Посольства США в Україні.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15920
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду