9 листопада – майстер-клас для журналістів на тему «Найкращі практики соціальних інформаційних кампаній»

5 Листопада 2010
6828
5 Листопада 2010
17:16

9 листопада – майстер-клас для журналістів на тему «Найкращі практики соціальних інформаційних кампаній»

6828
9 листопада – майстер-клас для журналістів на тему «Найкращі практики соціальних інформаційних кампаній»

9 листопада 2010 року відбудеться безкоштовний майстер-клас для журналістів та редакторів з представниками Міністерства праці, соціальних відносин, сім'ї та солідарності Франції на тему проведення успішних соціальних інформаційних кампаній, які були обговорені напередодні з представниками Міністерства України у справах, сім'ї, молоді та спорту та Державної соціальної служби.

 

Місце проведення: приміщення УНІАН за адресою вул. Хрещатик, 4.

 

Час проведення: з 18.00 до 19.30

 

Експерти: Елізабет Том-Гертейнріш  (Elisabeth Tome-Gertheinrichs), Марі Керль (Marie Keirle).

 

Майстер клас відбудеться за результатами семінару з обміну досвідом для представників Міністерства України у справах, сім'ї, молоді та спорту та Державної соціальної служби, де представники Міністерства праці, соціальних відносин, сім'ї та солідарності Франції представлять найкращі практики з розроблення та організації соціальних комунікаційних кампаній.

 

Участь у майстер-класі тільки за попередньою реєстрацією.

 

Для участі необхідно заповнити та надіслати заявку (ПІБ, місце роботи, посада, моб.тел., e-mail) на адресу: osushytska@internews.ua до 16:00 8 листопада 2010 року з позначкою в темі листа: ministry workshop.

 

Із запитаннями звертайтеся до Ольги Сушицької, моб. 067-243-63-55, osushytska@internews.ua.

 

Довідка про експертів:

 

Пані Елізабет Том-Гертейнріш  (Elisabeth Tome-Gertheinrichs), Міністерство праці, соціальних відносин, сім'ї та солідарності Франції, начальник Управління з прав жінок та гендерної рівності. 

 

Пані Марі Керль (Marie Keirle) керівник Генерального директорату з європейських і міжнародних справ, та соціального включення Міністерства праці, соціальних відносин, сім'ї та солідарності Франції, основним завданням якого є підтримка соціальної згуртованості і поліпшення якості життя в Європі, при одночасному дотриманні прав людини і поваги людської гідності. До сфери діяльності Генерального директорату з соціального включення входить поширення європейських стандартів в соціальній сфері і в сфері охорони здоров'я, підтримка етнічного і культурного різноманіття і здійснення співпраці у сфері соціального розвитку. Марі Керл закінчила Інститут політичних досліджень в Парижі, а також отримала диплом Національної школи державного управління (Ecole Nationale d'Administration). Працювала заступником фінансового аташе у Посольстві Франції у Лондоні. Була суддею адміністративного суду Парижа при Міністерстві юстиції, де займалася питаннями мігрантів і прохачів притулку, а також питаннями оподаткуванням.

 

Семінар відбудеться у рамках діяльності Мережі соціальної журналістики в Україні, ініціатором створення якої виступив проект Європейського Союзу «Права жінок та дітей в Україні - комунікаційний компонент». Завдяки мережі журналісти мають можливість ознайомлюватися з найкращими практиками та обмінюватися досвідом для розвитку соціальної журналістики

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6828
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду