До 8 листопада приймаються заявки на стипендіальну програму Національного фонду підтримки демократії

1 Листопада 2010
11011
1 Листопада 2010
12:19

До 8 листопада приймаються заявки на стипендіальну програму Національного фонду підтримки демократії

11011
До 8 листопада приймаються заявки на стипендіальну програму Національного фонду підтримки демократії

Національний фонд підтримки демократії приймає заявки на участь у програмі 2011-2012 років.

 

Опис: Стипендіальна програма Рейгана-Фассела є міжнародним програмним обміном, який надає можливість активним борцям за демократію, вченим та журналістам з різних країн провести 5 місяців в Національному фонді підтримки демократії (NED), Вашингтон, для виконання незалежних досліджень у сфері демократії окремої країни чи регіону. За час програми учасники зможуть проаналізувати свій досвід, поділитися ним з колегами, провести дослідження та підготувати публікації тощо.

 

Підтримка: Усім учасникам стипендії надається щомісячна стипендія, медичне страхування і компенсація затрат на авіа білети в обидва кінці. Програма не надає фінансову підтримку членам сім'ї або будь-кому іншому, хто супроводжує стипендіата.

 

Участь: Проекти, над якими стипендіати працюють 5-місячного семестру, можуть стосуватися економічних, політичних, соціальних, юридичних або культурних аспектів демократичного розвитку і включати в себе широкий спектр методів та підходів. Програма включає динамічний графік заходів, зокрема знайомство з NED, його партнерами, семінари, круглі столи. Учасники повинні представити свої роботи і підготувати підсумковий результат у письмовому вигляді за час свого перебування.

 

Критерії відбору: Учасники можуть бути як із країн з розвиваючою демократією, так і зі Сполучених Штатів Америки. Активісти і журналісти повинні мати достатній досвід роботи у своїй галузі, а вчені повинні мати степінь кандидата або доктора наук на момент подачі заявок. Програма не фінансує професійне навчання, стажування або роботу студентів для отримання ними наукового степеню. Практичне знання англійської мови є необхідним.

 

Терміни: Осінній семестр: жовтень 2011 - лютий 2012. Весняний семестр: березень-липень 2012.

 

Заявка: Для подачі заявки, зайдіть на сайт fellowships.ned.org. Кінцевий термін подачі - 8 листопада 2010. Повідомлення про рішення щодо програми направлять заявнику у квітні 2011 року.

 

Деталі на сайті - www.ned.org та за електронною адресою - fellowships@ned.org.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11011
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду