12 жовтня стартують прес-курси з медіа-вимірювань

27 Вересня 2010
10725
27 Вересня 2010
14:40

12 жовтня стартують прес-курси з медіа-вимірювань

10725
12 жовтня стартують прес-курси з медіа-вимірювань

12 жовтня 2010 роу стартують прес-курси з медіа-вимірювань.

 

Організатор: Рада з медіа-вимірювання.

 

Мета: Прес-курси проводяться для журналістів ЗМІ з метою базового навчання про вимірювання у всіх типах медіа.

 

Прес-курси складатимуться з теоретичної (академічної частини) та практичної частини (екскурсія до компанії-дослідника). Участь у прес-курсах цікава тим, хто регулярно готує публікації про медіа і для медіа.

 

Теоретична частина курсів відбудеться у вівторок, 12 жовтня 2010 року. Навчання триватиме з 09:00 до 18:00 з перервами на каву. Практична частина курсів буде оголошена додатково 12 жовтня 2010 року та узгоджена з учасниками.

 

Теми прес-курсів: стандарти медіа-досліджень в світі та особливості медіа-вимірювання по типам медіа: зовнішня реклама, преса, інтернет, радіо та телебачення. Доповідачами будуть представники компаній медіа-дослідників та замовників дослідження.

 

По закінченню навчання учасникам будуть видані сертифікати. Сертифікати отримають тільки ті учасники, хто повністю прослухав академічний курс протягом 12 жовтня 2010 року та пройшов практичний курс в компаніях-дослідниках.

 

Фінансування курсів здійснюється учасниками Ради. Участь в прес-курсах для журналістів є безкоштовною та здійснюється на основі конкурсного відбору. Учасниками забезпечуються харчуванням та навчальними матеріалами.

 

Для участі необхідно заповнити та відправити анкету учасника в .doc файлі на адресу target="_blank">k.tanchak@itk.org.ua, вказавши тему «Прес-курси: Анкета учасника» до 18:00 7 жовтня 2010 року. Після цього часу анкети розглядатись не будуть. Результати відбору будуть повідомлені 8 жовтня 2010 року усім учасникам відбору. 

 

Контакти:

Менеджер проекту Катерина Танчак

+380 44 353 13 98 або моб:   +380 97 965 43 90,.

 

Рада з медіа-вимірювань - об'єднання провідних індустріальних об'єднань, що є замовниками чи контролерами медіа-вимірювань та провідних дослідників в медіасфері. Метою об'єднання стало вдосконалення ринку медійних досліджень.  Основне завдання Ради є організація збалансованої системи соціологічних досліджень аудиторії всіх типів медіа та сприяння розвитку ринку медіа вимірювань в Україні, в тому числі через популяризацію ідеї єдиних галузевих замовників медіа-досліджень.

 

Учасники Ради станом на сьогодні:

Зовнішня реклама: DOORs, Асоціація зовнішньої реклами України, Український Медіа Монітор, Індустріальний Комітет Зовнішньої реклами

Інтернет: GfK Ukraine, InMind, Інтернет Асоціація України, Українська Асоціація Інтернет Реклами

Преса: TNS, Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси

Радіо: TNS, Міжгалузевий комітет радіо вимірювань

Телебачення: AGB, Комунікаційний Альянс, GfK Ukraine, Індустріальний Телевізійний Комітет

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10725
Читайте також
27.10.2010 14:39
Ростислав Костенко, для «Детектор медіа»
12 589
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду