До 7 вересня приймають матеріали на участь у журналістському семінарі з прав людини, організованому Гельсінською спілкою

10:42,
6 Серпня 2009
5013

До 7 вересня приймають матеріали на участь у журналістському семінарі з прав людини, організованому Гельсінською спілкою

10:42,
6 Серпня 2009
5013
До 7 вересня приймають матеріали на  участь у журналістському семінарі з прав людини, організованому Гельсінською спілкою

Оголошується конкурс на участь у семінарі з прав людини для журналістів, що організовує Українська гельсінська спілка з прав людини разом із Гельсінським фондом із прав людини (Варшава, Польща) за фінансової підтримки Норвезького гельсінського комітету та Міжнародного фонду «Відродження».

Семінар є навчальним заходом національної освітньої програми «Розуміємо права людини».

Учасники семінару зможуть дістати спеціальну підготовку щодо:


- ролі журналістики у захисті прав людини;
- безпеки діяльності журналіста.

До участі у конкурсі запрошуються журналісти засобів масової інформації, що працюють в Україні.

Формування групи учасників відбуватиметься за результатами конкурсного відбору та телефонного інтерв'ю.

Критерії відбору для участі у семінарі:


- Активна робота в ЗМІ;
- Досвід підготовки матеріалів у сфері підтримки та захисту прав людини.

Семінар проходитиме 25- 30 вересня 2009 року у м. Бахчисараї, АРК, Україна.

Організатори забезпечують проживання та харчування учасників семінару, витрати на проїзд до місця проведення семінару й у зворотному напрямку (за умови наявності проїзних документів й у межах вартості проїзду рейсовим автобусом або купейним вагоном поїзда).

Для участі у конкурсі необхідно:


Крок перший: Зареєструвати свою кандидатуру на участь у Семінарі з прав людини для журналістів та дочекатися підтвердження реєстрації вашої кандидатури на вказану вами адресу електронної пошти.

Зареєструвати свою кандидатуру на участь у Семінарі можна у два способи:
1) заповнити реєстраційну анкету он-лайн;
2) завантажити з додатку форму заявки у MSWord (можна також отримати форму електронною поштою від організаторів, звернувшись із запитом) та надіслати за контактами організаторів у зручний для вас спосіб (e-mail, факс або поштою).

Крок другий: Підготувати та надіслати до 3-х власних матеріалів, що стосуються підтримки та захисту прав людини. Матеріали можуть бути надіслані у різний спосіб (відскановані версії друкованих матеріалів, аудіо- та відеофайли, посилання на відео, аудіо, текстові матеріали, розміщенні в інтернеті тощо).

Ваша кандидатура вважається зареєстрованою, а матеріали прийнятими на участь у конкурсі, якщо Ви отримали про це повідомлення від організаторів.

Контакти організаторів для надсилання реєстраційних форм (у разі заповнення у форматі MS WORD), отримання додаткової інформації:
E-mail: rozumiemopravaludyny@gmail.com
Факс: (0462) 774-110
Поштова адреса: а/с 79, Чернігів, 14000

Контактна особа:
Альона Шешеня (моб. тел.: +38 (050) 943-63-04).


Конкурсні документи повинні надійти не пізніше 17.00, 7 вересня 2009 року. Заявки, отримані пізніше зазначеного терміну, розглянуті не будуть. Учасники конкурсу будуть повідомлені про його результати до 11 вересня 2009 року.

 Анкета ( 1249150136.doc, 52 Kb )    

 

Джерело: Громадський простір із посиланням на Еdu.helsinki.org.ua

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду