«Главред» запрошує на роботу журналіста

21 Липня 2009
15944
21 Липня 2009
15:31

«Главред» запрошує на роботу журналіста

15944
«Главред» запрошує на роботу журналіста

Незалежне аналітичне агентство «Главред» запрошує на роботу у відділ політики журналіста.

 

Агентству потрібен працівник, який добре знається на процесах української політики, має контакти в цій сфері.

 

Вимоги до кандидата: досвід роботи в політичній журналістиці, оперативність, мобільність та наполегливість у пошуку й обробці інформації.

 

Серед обов'язків потенційного працівника: робота в режимі онлайн із пошуку інформації, написання статей, репортажів на сайт, із підготовки інтерв'ю з українськими політиками.

 

Резюме з контактним телефоном та зразки матеріалів можна надсилати на email: sdv@glavred.info.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15944
Коментарі
3
Щоб додавати коментарі потрібно Авторизуватись.
Редактор
5384 дн. тому
Працювати політичним журналістом під керівництвом Шлінчака - сумно. Він низькокваліфікований, там нічому путньому не навчишся.
читателль
5385 дн. тому
17:10:22 Та до чого там "конкуренти". Це вже хтось ображений написав, я відчуваю. Але все одно цікаво: ТК напише що-небудь про нинішню ситуацію в "Главреді"? Адже, з одного боку, таки не останнє політичне видання в країні, "тєма важная і актуальная". А з другого боку... Ну, всі знають, що "з другого боку". А взагалі мені особисто, як людині, яка колись трохи знала "Главред" ізсередини - сумно.
читателль
5385 дн. тому
А цілий відділ політики "Главред" на роботу не запрошує? Чисто випадково? (Sapienti - sat).
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду