27 травня оголосять результати дослідження щодо сучасних технологій в українських медіа та презентують проект MediaNext

25 Травня 2009
20361
25 Травня 2009
15:48

27 травня оголосять результати дослідження щодо сучасних технологій в українських медіа та презентують проект MediaNext

20361
27 травня оголосять результати дослідження щодо сучасних технологій в українських медіа та презентують проект MediaNext

27 травня 2009 року о 12.00 в приміщенні Інтерфаксу-Україна (вул. Рейтарська 8/5а) відбудеться прес-конференція, під час якої оголосять результати дослідження щодо використання сучасних технологій українськими медіа, а також буде презентований  проект MediaNext. Проект спрямовано на засвоєння навичок застосування новітніх технологій в українській журналістиці.

 

У прес-конференції візьмуть участь: Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Нідерланди в Україні Рональд Келлер, голова правління МГО «Інтерньюз-Україна» Костянтин Квурт, старший менеджер програм Європейського центру журналістики Джош ля Порте (Нідерланди), директор із програмної діяльності «Інтерньюз-Україна» Андрій Кулаков, менеджер програм із нових медіа «Інтерньюз-Україна» Віталій Мороз.

 

Під час прес-конференції будуть оголошені плани заснованої МГО «Інтерньюз-Україна» Школи нових медіа на наступні два роки. Журналісти дізнаються деталі, що стосуються  проекту «MediaNext: розвиток нових медіа в Україні», а також їх поінформують про можливості підвищити кваліфікацію в сфері нових медіа.

 

На прес-конференції будуть представлені результати аналітичного дослідження, що покаже, якою мірою українські медіа адаптовані до викликів ринку і який рівень застосування інструментів нових медіа в їхній повсякденній діяльності.

 

MediaNext (офіційна назва проекту - «Розвиток нових медіа в Україні») є спільним українсько-голландським проектом за фінансування програми МАТРА на кошти МЗС Королівства Нідерланди. Ключовий голландський партнеро - Європейський центр журналістики (European Journalism Center), - одна з найбільш авторитетних медіаорганізацій у Європі.

 

Проект має на меті ініціювати трансформацію українських медіа в бік їх подальшої відкритості до нових технологій і сприяти ширшому впровадженню інструментів нових медіа в повсякденній роботі журналістів.

 

Акредитація журналістів: +38 (067) 243-63-55, osushytska@internews.ua, контактна особа - Ольга Сушицька.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20361
Читайте також
25.05.2009 09:45
Максим Саваневський, «Українська правда»
34 179
23.04.2009 16:44
Евгения Продаева
47 081
21.04.2009 14:20
Петр Каменчук, Власть денег
23 386
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду