22 квітня в рамках форуму «Інтернет-Україна' 2009» відбудеться конференція «Безпека дітей в інтернеті»

14 Квітня 2009
27047
14 Квітня 2009
12:00

22 квітня в рамках форуму «Інтернет-Україна' 2009» відбудеться конференція «Безпека дітей в інтернеті»

27047
22 квітня в рамках форуму «Інтернет-Україна' 2009» відбудеться конференція «Безпека дітей в інтернеті»

22 квітня 2009 року в рамках Міжнародного форуму «Інтернет-Україна' 2009» пройде  конференція «Безпека дітей в інтернеті».

 

Світова громадськість надає особливої уваги безпеці дітей, що належать до найуразливішої категорії користувачів інтернету. Міжнародні організації, уряди країн, різні фонди і комерційні структури створюють і підтримують програми, спрямовані на навчання грамотному і безпечному використанню інтернету дітьми. 

 

Загрози, які підстерігають дітей у мережі:

 

- зараження шкідливим програмним забезпеченням;

- доступ до матеріалів небажаного характеру: насильство, наркотики, порнографія, сторінки, що підштовхують молодь до самогубств, убивств тощо;

- контакти з незнайомими людьми за допомогою чатів чи електронної пошти. Усе частіше зловмисники використовують ці канали для того, щоб змусити дітей видати особисту інформацію. В інших випадках це можуть бути педофіли, що шукають нові жертви.

 

Попередню згоду на участь у конференції дали UNІCEF, PRP, Mіcrosoft, РОЦИТ, Panda Securіty, «Воля-Кабель», «Білайн», «Лабораторія Касперського», Dr. Web, Інтернет-асоціація України і багато інших. 

 

Нині в Україні нараховується вже понад 10 мільйонів користувачів інтернету. На сьогодні понад 60% дітей і підлітків щодня розмовляють у інтернет-чатах. Троє з чотирьох дітей, що працюють у режимі онлайн, готові поділитися приватною інформацією про себе і свою родину в обмін на товари і послуги. А кожна п'ята дитина щорічно стає мішенню зловмисників.

 

Місце проведення: «Експоцентр України», Київ, пр. Академіка Глушкова, 1.    

 

Детальніша інформація на сайті.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27047
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду