Сьогодні останній день подачі заявок на журналістське стажування імені Рехама Аль-Фари Відділу громадської інформації ООН

10 Квітня 2009
13839
10 Квітня 2009
14:30

Сьогодні останній день подачі заявок на журналістське стажування імені Рехама Аль-Фари Відділу громадської інформації ООН

13839
Сьогодні останній день подачі заявок на журналістське стажування імені Рехама Аль-Фари Відділу громадської інформації ООН

Відділ громадської інформації Організації Об'єднаних Націй оголошує конкурс на участь у програмі стажування для журналістів імені Рехама Аль-Фари (Reham Al-Farra).

 

Заявки приймаються від журналістів, які працюють у друкованих ЗМІ, на телебаченні, радіо та в інтернет виданнях у країнах-членах ООН.

 

Учасники матимуть можливість попрацювати у Штаб-квартирі ООН у Нью-Йорку

тимчасовими кореспондентами ООН із 8 вересня до 16 жовтня 2009 року. 

 

Кінцевий термін подачі заявок - 10 квітня 2009 року.

 

Під час програми учасники зможуть: висвітлювати роботу 64-ї сесії Генеральної Асамблеї; виконувати робочі завдання (кожен кандидат повинен буде зібрати досьє

новин); відвідати брифінги працівників Секретаріату ООН, спеціалізованих агенцій, програм та фондів ООН, а також представників медіаорганізацій США; брати участь у навчальних семінарах та ін.

 

Кандидати повинні бути віком від 25 до 35 років, мати як мінімум три роки професійного

досвіду роботи журналістом, а також досвід висвітлення міжнародних відносин.

 

Позаштатні кореспонденти та співробітники уряду України не можуть брати участі у конкурсі.

 

Кандидати повинні вільно спілкуватися англійською мовою. Кандидати із країн, де англійська не є рідною мовою, повинні пройти тест на знання мови в Представництві ООН в Україні.

 

ООН покриває витрати:

 

- Квитки Київ - Нью-Йорк - Київ. Учасникам слід повинні будуть прибути до Нью-Йорка не пізніше понеділка, 7 вересня, і повернутися назад 17 жовтня 2009 року.

- Транспортні витрати до Вашингтону та Атланти.

- Добові витрати на проживання та харчування.

 

Резюме, а також свої нещодавні матеріали (вирізки з газет для  працівників друкованих ЗМІ) надсилати Вікторії Андрієвській, victoria.andrievska@unic.org, 8 (044) 254-00-35.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13839
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду