18 грудня у Харкові – семінар «Висвітлення діяльності органів судової системи, судової реформи та судових процесів»

26 Листопада 2008
4722
26 Листопада 2008
17:41

18 грудня у Харкові – семінар «Висвітлення діяльності органів судової системи, судової реформи та судових процесів»

4722
18 грудня у Харкові – семінар  «Висвітлення діяльності органів судової системи, судової реформи та судових процесів»
18 грудня у Харкові Інститут медіа права та Харківська правозахисна група проведуть семінар для журналістів на тему «Висвітлення діяльності органів судової системи, судової реформи та судових процесів».
 
На семінарі буде презентовано результати дослідження якості надання громадськості через ЗМІ інформації про судову систему. Учасники семінару візьмуть участь в обговоренні усього комплексу питань, пов’язаних з висвітленням діяльності судової гілки влади. Серед іншого передбачається забезпечення журналістів матеріалами у друкованій та електронній формі.
 

Початок семінару о 9.00. Вхід на семінар безкоштовний, однак попередня реєстрація необхідна. Для реєстрації на семінар будь ласка заповніть анкету учасника семінару та надішліть її електронною поштою за адресою info@medialaw.kiev.ua або факсом (044) 284-6164. Витрати на проїзд учасників з інших міст буде покрито організаторами за умови попередньої реєстрації. Семінар відбудеться у місті Харкові, адреса місця проведення семінару буде додатково повідомлена зареєстрованим учасникам.

Захід проводиться в рамках грантової програми «Обізнаність суспільства про судову систему»  за підтримки Агентства Сполучених Штатів із Міжнародного розвитку (USAID).
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4722
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду