27 листопада в Будинку кіно (вул. Саксаганського, 6) о 18.00 стартує ІІ Міжнародний правозахисний кінофестиваль «Сходи»

24 Листопада 2008
20473
24 Листопада 2008
17:50

27 листопада в Будинку кіно (вул. Саксаганського, 6) о 18.00 стартує ІІ Міжнародний правозахисний кінофестиваль «Сходи»

20473
27 листопада в Будинку кіно (вул. Саксаганського, 6) о 18.00 стартує ІІ Міжнародний правозахисний кінофестиваль «Сходи»
Із 27-го до 30 листопада у Києві в Будинку кіно (вул. Саксаганського, 6) та у кінотеатрі «Київ» (вул. Червоноармійська, 19) триватиме Другий кінофестиваль «Сходи», що відбудеться за підтримки Міністерства культури і туризму України, Національної спілки кінематографістів України, WSPA.
 
«Сходи» - перший міжнародний правозахисний кінофестиваль на території України та країн СНД, на якому правозахисна тематика представлена у розширеному колі проблем: фільми, присвячені правам людини, захисту тварин і природи, а також стрічки духовної, філософської, соціальної та політичної спрямованості.

Головна мета кінофестивалю – звернути увагу суспільства на забобони та жорстокість у сучасному світі, в якому приниження людських прав переплітається зі знищенням живого світу.
 
 «Сходи» є членом Європейської документальної мережі (EDN, Данія).
 
Як повідомляють організатори, у програмі 100 фільмів зі 30 країн світу, з них 12 - художніх, 50 - документальних, 12 - короткометражних, 14 анімаційних і 13 музичних кліпів. У рамках фестивалю планується старт безстрокової Міжнародної акції збору підписів проти полювання і використання хутра тварин-компаньйонів (кішок і собак) у хутряній індустрії, тематичні виставки (Україна, Росія, Латвія) тощо.
 
«Відлуння» фестивалю пройде в Харкові (10-14 грудня 2008 р.) та інших містах України.
 
Гості фестивалю: Армен Джигарханян, Артемій Троїцький, Станіслав Кучер (ведучий програми «Абсолютно секретно», Росія), Олексій Козирєв (голова Комісії з помилування Санкт-Петербурга), Ілона Гонсовська (художниця, Латвія), Костянтин Сабінін, Ірина Новожилова (правозахисники, Росія), Олена Полякова, Аліна Гроссу, Камалія, Ніна Матвієнко, Фома (група «Мандри») та інші.
 
Детальнішу інформацію шукайте на сайті.
 
Вхід на всі покази вільний.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20473
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду