21 листопада о 18.00 в Будинку кіно – прем’єра фільму Сергія Буковського «Живі»

19 Листопада 2008
10652
19 Листопада 2008
17:11

21 листопада о 18.00 в Будинку кіно – прем’єра фільму Сергія Буковського «Живі»

10652
21 листопада о 18.00 в Будинку кіно – прем’єра фільму Сергія Буковського «Живі»
21 листопада о 18.00 у київському Будинку кіно відбудеться прем’єра історико-документального фільму Сергія Буковського «Живі». Вхід вільний.
 
Головні герої фільму – очевидці трагічних подій 1932-33 років, які вперше згадують на камеру те, що їм довелось пережити. Їхню трагедію вплетено в сюжет світової драми початку 1930-х: параліч економіки у США, прихід до влади Гітлера у Німеччині, очолювана Сталіним війна більшовицького уряду проти селянства. Ще одна сюжетна лінія – історія британського журналіста Гарета Джонса, чия правда про трагедію українців не була почута на Заході.
 
Довідка:
Сергій Буковський народився у 1960 році у Башкирії. Того ж року його батьки, кінорежисер Анатолій Буковський та актриса Ніна Антонова, переїздять до Києва. Навчався на кіно факультеті Київського державного інституту театрального мистецтва ім. Карпенка-Карого. Понад 10 років працював на Українській студії документальних фільмів. 20-хвилинний фільм «Завтра свято» (1987) приніс визнання професіоналів та глядацький успіх. За чверть століття роботи в кіно Сергій Буковський зняв близько 50 документальних кіно- і телефільмів, серед яких є такі, що були відзначені нагородами престижних міжнародних кінофестивалів. Сергій – автор документального 9-серійного телефільму «Війна. Український рахунок» (2003), відзначеного Національною премією України ім. Шевченка. Великий успіх мала й його передостання стрічка «Назви своє ім’я» - про історію єврейського Голокосту в Україні.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10652
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду