ІІ Міжнародний Форум «Цифрове мовлення в Україні» пройде 19 вересня

18 Квітня 2008
10847
18 Квітня 2008
10:46

ІІ Міжнародний Форум «Цифрове мовлення в Україні» пройде 19 вересня

10847
ІІ Міжнародний Форум «Цифрове мовлення в Україні» пройде 19 вересня
IІ-й Міжнародний Форум «Цифрове мовлення в Україні» пройде 19 вересня 2008 року.
 
Організатори - Незалежна асоціація телерадіомовників України (НАМ) та Індустріальний  Телевізійний  Комітет (ІТК) – запрошують до співпраці доповідачів та партнерів.
 
 
Учасниками форуму стануть усі учасники ринку, причетні до переходу на цифровий формат мовлення, державні та бізнесові структури. Також на форум будуть запрошені колеги з інших країн, що вже завершили цей процес або знаходяться на якомусь з його етапів. 
 
 Прохання надсилати свої заявки для співпраці за адресою: pr@itk.org.ua, або звертайтеся до Тетяни Шклярук, ПР директора ІТК за телефоном: +380 67 447 33 27.
 
Отримати детальнішу інформацію з приводу організації події, та звертатись зі своїми пропозиціями можна до Оргкомітету Форуму за телефоном +380 44 254 55 56, або за електронною поштою: pr@itk.org.ua.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10847
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду