19 квітня в кінотеатрі «Жовтень» відбудеться прем'єра художнього телевізійного фільму «Міський пейзаж»

18 Квітня 2008
19767
18 Квітня 2008
10:26

19 квітня в кінотеатрі «Жовтень» відбудеться прем'єра художнього телевізійного фільму «Міський пейзаж»

19767
19 квітня в кінотеатрі «Жовтень» відбудеться прем'єра художнього телевізійного фільму «Міський пейзаж»
В суботу, 19 квітня з 16:00 до 19:30  в кінотеатрі «Жовтень» (зал «Кіноман», адреса: Костянтинівська 26) кінокомпанія «Film.ua» запрошує на прем'єру художнього телевізійного фільму «Міський пейзаж».
 
Програма презентації:
 
16:00 – реєстрація преси, фуршет;
16:30 – прес-конференція з акторами, продюсерами й режисером фільму;
17:30 – вітальне слово від режисера Олени Голосій і голови Національної спілки кінематографістів України Бориса Савченка;
17:40 – показ картини.
 
«Міський пейзаж» – це романтична мелодрама про тих, хто вже майже став дорослим, про проблему поколінь, конфлікти батьків і дітей, про добрі відносини й пошуки життєвого шляху. В основі сюжету закладений оригінальний сценарій, написаний за мотивами реальної історії однієї з київських родин.
 
«Міський пейзаж» «написаний» у Києві, у наймальовничіших його куточках: Андріївський узвіз, Поділ, набережна Дніпра. Сюжет розгортається навколо світу живопису, галерей й арт-бізнесу. У фільмі використані роботи українських фотохудожників.
 
У рамках презентації буде організовано вернісаж робіт, використаних у декораціях фільму. Музичним супроводом стане виступ групи «Н. Три», чиї композиції були використані в саундтреці до фільму
 
Прем'єрний показ фільму стане подарунком кінокомпанії Film.ua режисерові й авторові сценарію картини. З волі долі кіноісторія об'єднала двох творчих людей – режисера-дебютанта Олену Голосій й автора сценарію фільму Володимира Громова. Після закінчення зйомок пара зв'язала свої серця шлюбом.
 
На прем'єрі будуть присутні актори, режисер, продюсери й автор сценарію фільму. Актори: Віра Климковецька (Лєна), Дмитро Богдан (Льова), Лариса Мальована (бабуся Лєни), Ганна Міклош (Ксенія), Олексій Вертинський (екзальтований фотохудожник Морозов), Ольга Когут (мама Лєни), Сергій Романюк (сусід родини Лєни). Можливо буде присутній Євген Ганелін (батько Лєни). Режисер фільму Олена Голосій, автор сценарію Володимир Громов, продюсери картини – Віктор Мирський, Олександр Москаленко.
 

Контакт для акредитації преси: Максим П'ятак maxim@mrm.com.ua 4594610

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19767
Теги:
Читайте також
11.08.2005 11:33
студент Інституту журналістики, для „Детектор медіа”
992
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду