23 квітня розпочнеться V Київський міжнародний «Кінофорум України-2008» (ОНОВЛЕНО програмою заходу)

22 Квітня 2008
26596
22 Квітня 2008
15:42

23 квітня розпочнеться V Київський міжнародний «Кінофорум України-2008» (ОНОВЛЕНО програмою заходу)

26596
23 квітня розпочнеться V Київський міжнародний «Кінофорум України-2008» (ОНОВЛЕНО програмою заходу)

23 квітня в Києві, в Українському домі, відкриється V Київський міжнародний «Кінофорум України-2008». Захід має зібрати кінодистрибюторів, кінопрокатників, кіновиробників, кіноінвесторів, кіноакторів та кінопресу. В рамках події відбудуться традиційні виставки, семінари та допрем`єрні покази. Особливістю цьогорічного кінофоруму стане телеміст між американською Асоціацією кіновиробників та Асоціацією продюсерів України, повідомляє «Хрещатик».

 

Серед нововведень цьогорічного «Кінофоруму України» - програма публічних презентацій нових кінопроектів, що знаходяться у стадії підготовки до виробництва і фінансуються за рахунок державних коштів. Крім того, у рамках форуму відбуватимуться не лише допрем’єрні покази, а й презентації нових фільмів, що виходитимуть у прокат цього року.

 

Уперше в рамках «Кінофоруму України» відбудеться одразу два кінокампуси. Проект «17. Вихід. Україна очима молодих» має об’єднати сімнадцять молодих українських режисерів, котрі знімуть 17 різних ігрових кінострічок та документальних картин. Другий із кампусів буде мультиплікаційним – протягом усіх трьох днів форуму триватимуть майстер-класи зі створення мультфільмів дітьми.

 

Планується, що семінари та круглі столи, як і у попередні роки, проводитимуть фахівці з США, Канади, Норвегії, Росії, країн СНД та Балтії. Серед тем, що заплановані до розгляду - страхування у кіновиробництві та меморандум про покращення інвестиційного клімату в кіновиробництві, презентації оновлених технічних можливостей для монтажу та освітлення, графічних рішеннь та техніки для виробництва відео.

 

В програмі цьогорічного «Кінофоруму» передбачено також телеміст між Києвом та американським штатом Огайо. Планується, що представники Асоціації кіновиробників США під час цієї відео-конференції обговорять світові тенденції кіновиробництва із членами Асоціації продюсерів України.

 

Завантажити програму заходу

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26596
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду