Пошлятина чи пушка-ракета? Леся Нікітюк запустила новий інста-серіал «Симпсонюки»

Пошлятина чи пушка-ракета? Леся Нікітюк запустила новий інста-серіал «Симпсонюки»

Це пародія на серіал «Сімпсони». Ведуча Леся Нікітюк зіграла Мардж, а комік та ведучий Володимир Черняк — Гомера. Вони вже виклали дві серії інста-серіалу на своїх сторінках в інстаграмі.
Пошлятина чи пушка-ракета? Леся Нікітюк запустила новий інста-серіал «Симпсонюки»
Пошлятина чи пушка-ракета? Леся Нікітюк запустила новий інста-серіал «Симпсонюки»
28 Бер 2024
0
1423

У першій серії Мардж (до речі, Леся Нікітюк непогано її пародіює) поливає квіточки та примовляє, аби вони росли. Гомер питає, нащо вона це робить, Мардж відповідає: «Якщо з ними розмовляти, вони будуть швидше рости».

А далі Гомер прикладається до грудей Мардж і промовляє: «Мої гарненькі, мої маленькі, мої пахненькі. Може, і вони виростуть». Стереотипи про маленькі груди — все, як ми любимо. Мардж за це дає йому лійкою по пиці (я б теж так зробила), від чого наш герой падає.

Прокидається він з мокрими штанами. Мардж ллє воду на його матню і каже: «Знаю, що не виросте, але хоч, може, проросте». Жарти рівня «Кварталу 95» чи «Дизель-шоу». Навіть закралась думка, може, то їхні сценаристи постаралися і написали історію для Лесі та Володимира?

Але, може, хоч у другій серії все не так погано? Ану перегляньмо. Починається серія з того, що Гомер їсть на кухні, а Мардж стоїть перед ним на колінах, і її голова то нахиляється вперед, то відхиляється назад. Ні, це не те, що ви могли подумати! Мардж насправді миє підлогу — це нам показують на кілька секунд пізніше.

Ні, ну що не кажіть, а я бачу в обігруванні теми орального сексу слід «Дизель-шоу». У них взагалі новорічний випуск містив багато жартів на цю тему: перший номер про те, що «Саша сосал» і недомовка про те, що Лукашенко смоктав член Путіна; героїню іншого номеру називали «сосулькою»; чи як акторка широко відкрила рот і, допомагаючи рукою, запхала туди келих. Звісно, «Симпсонюкам» ще дуже далеко до такого, але вони стараються.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Володимир Черняк (@cherniak_vv)

Повернімося до інста-серіалу. Гомер їсть, поки Мардж щось готує на кухні, і нарікає: борщ недосолений, картопля недоварена, котлета недосмажена, огірок недостиглий.

«Гомере, а мені здається, ти просто давно не пи*жений», — каже Леся-Мардж, тримаючи в руках товкачку. «Знаєш, все досолено, дожарено, а огірок прямо в роті достиг», — відповідає Гомер.

Під серіями користувачі соцмережі написали багато позитивних коментарів — кажуть, що це пушка-ракета, хоча дехто і вказав на те, що негативні коменти видаляються.

Критики справді мало, але стосується вона проблемності подібних жартів: «Ідея Сімпсонів крута, а жарти, на жаль, знову об’єктивізують жінку». Також пишуть, що це гумор для підлітків і що тема аб’юзу — це не смішно, неважливо, стосується вона чоловіків чи жінок.

І дійсно, задумка серіалу хороша, але знову бачимо купу стереотипів про маленькі груди, маленький член чи рецепти подружнього життя: дати по пиці й проблему вирішено. Не треба так.

Фото: скриншоти з інстаграму Лесі Нікітюк та Володимира Черняка

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
Ексведучий «Інтера» та в минулому спортивний журналіст ніяк не зупиниться. Ділиться своєю безцінною експертною думкою в тіктоку та просуває меседжі російської пропаганди.
26 Квіт 2024 19:00
475
Катерина Городнича
«Антоніна»
Гівняні прикраси, гівняні картини і гівняний мерч. Це не відгук на продукцію. Це її офіційний опис. Киянка Міша Куш у соцмережах рекламує свої товари бренду VALERA, зроблені з голубиного посліду. Спецпроєкт пабліку «Шо там» став нашою улюбленою нативною рекламою з першого перегляду.
25 Квіт 2024 19:30
954
Марина Крижня
«Антоніна»
У відеоролику співак Володимир Дантес та порноакторка Джозефін Джексон озвучили «пікантні» відео з котиками.
25 Квіт 2024 17:40
755
Марина Крижня
«Антоніна»
Користувачі соцмереж знову почали обговорювати фемінітиви. Здається, ця тема невичерпна.
24 Квіт 2024 18:00
7 510
Марина Крижня
«Антоніна»
Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці. Якийсь, як каже Кіпіані, покидьок створив профіль, підписався його ім'ям та додав до нього нецензурне слово.
18 Квіт 2024 17:10
562
Марина Крижня
«Антоніна»
Телеведуча мала модерувати захід на економічну тематику для великої державної компанії, яку Яна не називає.
17 Квіт 2024 16:10
1 254
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду