Блогер Андрій Гонковський, який втрапив у скандал через відпустку на Мальдівах, більше не повертався в Україну

Блогер Андрій Гонковський, який втрапив у скандал через відпустку на Мальдівах, більше не повертався в Україну

Про це стало відомо джерелам видання «Українська правда».
Блогер Андрій Гонковський, який втрапив у скандал через відпустку на Мальдівах, більше не повертався в Україну
Блогер Андрій Гонковський, який втрапив у скандал через відпустку на Мальдівах, більше не повертався в Україну
19 Бер 2024
1
6428

За даними «Української правди» Андрій Гонковський перетнув українсько-польський кордон 8 січня 2024 року о 10:17 у пункті Краківець на автомобілі BMW. І відтоді він в Україну не повертався.

Нагадаємо, блогери Таня Пренткович та Андрій Гонковський втрапили в скандал ще наприкінці січня. Їх помітили разом на Мальдівах, хоча пара з усіх сил намагалася справити враження, ніби Таня важко подорожує сама з двома маленькими дітьми, поки її бойфренд Андрій потужно викладає курс «Магія ранку» у Польщі. Не просто так, а щоб назбирати гроші для армії.

Коли стало відомо про брехню, горе-інфлюенсерам довелося навіть просити вибачення у підписників та виправдовуватися за свій вчинок, мовляв, поїздка на Мальдіви була імпульсивною. Треба було підібрати краще слово. Це як сказати, що імпульсивно народили дитину, перед тим імпульсивно виносивши її дев’ять місяців.

Чому ж про цю пару згадали зараз? Бо 17 березня Андрій Гонковський виклав сторіз в інстаграмі з текстом про те, що він прийняв рішення про переїзд.

«Та ви все бачили. Я впевнений, що моя аудиторія бачила і розуміла, як з моєї поїздки зробили подію всеукраїнського масштабу. Як цією новиною перекривалися корупційні скандали та ще "певні події". Як 150 медіа включно з єдиним марафоном робили це новиною номер один кожного дня», — написав Гонковський. Така величина, така зірка! Особливо смішно виглядають заяви про перекривання корупційних скандалів. Враховуючи те, що дехто тільки в березні 2024 року дізнався про існування цих блогерів.

Таня Пренткович же виклала сториз, де написала: «А я обираю жити своє єдине життя і вам цього бажаю». А ще поширила пост про обстріли Сумщини і написала: «Чомусь нашим ЗМІ цікавіше говорити про Пренткович, а не про дійсно важливі речі». І кинулася продавати секс-іграшки зі свого інстаграм-магазину, користуючись активністю на її сторінці.

Стендап-комік Антон Тимошенко вже потролив Пренткович, виклавши своє фото в профіль та написавши, що можна купити сечу зі знижкою, скориставшись промокодом «пренткович».

Продовжуємо стежити за ситуацією. Можливо, блогером зацікавляться правоохоронні органи й доведеться не тільки «обирати жити своє єдине життя», але й відповідати за законом України.

Фото: твітер, інстаграм

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ДпА
37 дн. тому
Чомусь тоді не видно ні декларації не податків, ні від їхньої медіа діяльності на 70 тис. Додарів сша за місяць. За рік це більше 21 млн. Гривень. Додна група податку фоп такого немає. І збори на ЗСУ потрібно перевірити банківськими установами. Якщо будуть питання рухати ст. 191. 192 ККУ ПОРА З БЛОХЕРАМИ РОЗБИРАТИСЬ. БО ЯКЩО ТАКІ ЗАМОЖНІ, ТО ДЕ ДЕКЛАРАЦІЇ ТА ПОДАТКИ???
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
У квітні письменниця приїхала в Сараєво на резиденцію не тільки ходити по барах (вона сама писала в сториз, що «може скластися враження, що я лише по барах ходжу»), а досліджувати спільне й відмінне у війні в Україні та Боснії. І зараз вона наривається на черговий скандал — побила горщики з користувачкою соцмережі.
20 Квіт 2024 09:00
855
Марина Крижня
«Антоніна»
Дехто вже навіть пише, шо ніколи не даватиме коментарів цьому виданню.
16 Квіт 2024 23:15
1 367
Катерина Городнича
«Антоніна»
Свіжу дискусію підвезли. Леся Ганжа, колишня журналістка, комунікаційниця, громадська діячка, а нині військовослужбовиця, змусила частину фейсбучної публіки обговорювати доречність фешенебельних івентів.
15 Квіт 2024 13:30
1 107
Лєна Чиченіна
Ім'я юристки та колишньої заступниці міністра оборони відучора полощуть по всіх соцмережах.
13 Квіт 2024 15:35
3 363
Катерина Городнича
«Антоніна»
А от і не припиняємо обговорювати Линів, як ми сподівалися ще напередодні через новий срач навколо Сергія Лозниці.
12 Квіт 2024 10:00
478
Катерина Городнича
«Антоніна»
Хореограф дав інтерв’ю проєкту «Плюсів» «Наодинці», де пояснив, чому, живучи в Україні 18 років, досі не говорить українською.
11 Квіт 2024 22:20
737
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду