Режисер Мстислав Чернов з'явився на «Оскарі» в піджаку з прихованим символічним написом

Режисер Мстислав Чернов з'явився на «Оскарі» в піджаку з прихованим символічним написом

Костюм створив бренд Indposhiv. У ньому режисер стрічки «20 днів у Маріуполі» вийшов на сцену отримувати «Оскар» за найкращий документальний фільм.
Режисер Мстислав Чернов з'явився на «Оскарі» в піджаку з прихованим символічним написом
Режисер Мстислав Чернов з'явився на «Оскарі» в піджаку з прихованим символічним написом
11 Бер 2024
0
19709

Режисер Мстислав Чернов та фотокореспондент Євген Малолєтка з'явилися на червоній доріжці у чорних класичних костюмах, а продюсерка Василиса Степаненко та кінопродюсерки Мішель Мізнер та Рені Аронсон-Рат — у чорних елегантних сукнях.

Як з'ясувалося пізніше, піджак Чернова мав підкладку синього кольору, на якій жовтим кольором написане слово «свобода». Присутні в залі й телеглядачі цього не побачили, адже деталь прихована і є символічною. Бренд Indposhiv, який створив костюм, привітав режисера та всіх українців з перемогою і поділився його фотографією на сторінці в інстаграмі.

«Для Мстислава ми пошили класичний чорний костюм за індивідуальними мірками. Його важливий елемент 一 підкладка зі словом "СВОБОДА". Дякуємо нашим клієнтам, які обирають Indposhiv для важливих днів не тільки у своєму житті, а й у житті цілої країни», — йдеться в дописі бренду.

А тим часом у соцмережах відзначають стильний вигляд режисера і команди, яка створила фільм «20 днів у Маріуполі». В інстаграмі пишуть: «Кращий чоловічий образ цьогорічного "Оскара". Браво, Indposhiv», «Сильно і тонко», «Найкращі у своїй справі! А ідея з написом "свобода" — це вогонь».

Також у соцмережі Х (колишній твітер) їхні стримані образи порівнюють з тими, в яких вийшла сім'я Навальних отримувати «Оскар» у 2023 році за фільм «Навальний». Тоді представники фільму і члени сім'ї вийшли в яскравих вбраннях, не стримували усмішок та робили селфі з акторами. Дехто з користувачів соцмережі загалом не у захваті від такого порівняння, а дехто вже навіть встиг розкритикувати образи команди «20 днів у Маріуполі».

Хай там як, нагорода важлива, а образи, в яких на червоному хіднику з'явилась команда фільму, й промова Мстислава Чернова викликають відчуття гордості та захоплення.

Фото: Robyn Beck / AFP, Kevin Winter (Getty Images)

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Фільм уже в прокаті, а ми з вами розберемося, кому він може сподобатися.
25 Квіт 2024 17:00
4 948
Катерина Городнича
«Антоніна»
19-й пітчинг Держкіно стане історичним і особливим. Уперше за багато років тут не знайдеш прізвищ продюсерів чи режисерів, які останнім часом були візитівкою України на кінофестивалях світу.
17 Квіт 2024 20:30
6 582
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
В оригіналі вона так і називається — Civil War, але на фразу «Громадянська війна» у нас реагують якось не дуже позитивно. В прокат стрічку випускає компанія Green Light Films.
12 Квіт 2024 09:00
901
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Ну що, припиняємо обговорювати Булгакова та Оксану Линів та переходимо на новий рівень.
11 Квіт 2024 15:30
2 950
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Відповідь знайшлася, і доволі легко.
09 Квіт 2024 09:00
2 352
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
Колись наші кінематографісти любили піарити свої стрічки фразою «перший український». Типу «перший український фільм жаху», «перша українська комедія», «перший український фільм з високим актором».
30 Бер 2024 14:20
3 484
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду