Обкладинки Гордона як окремий вид мистецтва, або Як інтерв'ю з Аланом Бадоєвим прийшло до обговорення групового сексу з конем

Обкладинки Гордона як окремий вид мистецтва, або Як інтерв'ю з Аланом Бадоєвим прийшло до обговорення групового сексу з конем

6 березня на ютуб-каналі Дмитра Гордона вийшло інтерв'ю з режисером та кліпмейкером Аланом Бадоєвим. Обкладинка відео вражає, як завжди: «Алан Бадоєв. "Я пробував усе, і якщо захочеться групового сексу з конем посередині, теж спробую».
Обкладинки Гордона як окремий вид мистецтва, або Як інтерв'ю з Аланом Бадоєвим прийшло до обговорення групового сексу з конем
Обкладинки Гордона як окремий вид мистецтва, або Як інтерв'ю з Аланом Бадоєвим прийшло до обговорення групового сексу з конем
8 Бер 2024
0
1319

Назва відео вражає не менше, ніж обкладинка: «Алан Бадоєв. Барських, смердючі ноги Шамана, наркотики, параліч, війна, Пугачова, Ротару, Лобода». Про це ведучий та гість і поговорили.

Перші 45 секунд інтерв'ю — українською мовою, а потім Дмитро Гордон каже: «Але оскільки в нас багато людей, багато глядачів, підписників нашого ютуб-каналу з інших країн: від Сполучених Штатів Америки до Нової Зеландії, які поки що, на жаль, не розуміють українською мовою, я просив би вас, щоб ми сьогодні спілкувалися російською. Щоб нас усі зрозуміли». І вони переходять на російську. Ідуть на такі жертви. До речі, це доволі стандартний прийом у різних блогерів, який вони практикують багато років. 

Але хочу поговорити про обкладинку. На ній бачимо веселих Гордона і Бадоєва та сенсаційний напис. Спершу я навіть подумала, що хтось зробив мем, і пішла дивитися інтерв'ю.

Гордон питає: «Ви один із найяскравіших представників творчої інтелігенції, богеми. Ну принаймні знімали найяскравіших артистів, стільки років ви були частиною цього простору, де поширені і наркотики, і алкоголь. Ці люди живуть зовсім іншим життям, ніж більшість інших людей. Ви пройшли повз наркотики та алкоголь. Чи вас це торкнулося?»

На це йому Бадоєв відповідає: «Взагалі не бачу нічого в цьому дивного і ніколи не приховую, що я схильний до всіх принад цього життя, тобто маю на увазі, що все своє життя до 43 років завжди жив наступним чином: у мене є життя, у мене є досвід, і я хочу, щоб у цьому досвіді було все. Це не означає, що роблячи щось, я це потім повторю, але спробувати я точно спробую — в межах, звичайно, чогось такого, що має здружитися з осетинським вихованням. Ну, це все. Я дуже складний внутрішньо, як і кожна людина — це суперскладний організм. На мене багато що подіяло, але я не вмію себе зупиняти, якщо хочу гуляти».

Гордон випитував, мовляв, а що іще було в цьому богемному житті, а «все» — це що саме? Бадоєв почав відповідати, що треба прожити життя так, щоби при смерті тебе хоча б одна людина любила, поважала і ніхто не плюнув, коли нестимуть труну. А потім додав:

«Немає людини, крім батька та моїх дітей, перед якою я маю тримати обличчя. Я можу бути абсолютно різним. Якщо я захочу бути п'яним як чіп, я це зроблю. Якщо мені захочеться спробувати наркотики, і це я зроблю. Якщо мені захочеться спробувати груповий секс з конем посередині, то, може, я і це спробую. Це моє життя. Головне не робити це привабливим для інших. Головне не ображати нікого своєю поведінкою. Це важливо. А те, що ти робиш за зачиненими дверима, — це тільки твоє взагалі».

Дмитро Гордон відповідає йому: «Ну, я вас хочу привітати, ви вільна людина». Алан Бадоєв зазначає: «Я завжди це знав, ба більше, тому я ніколи не зміг би жити в Росії. Це мій вибір». Можна було би постібатися і сказати, що я не знала, що в Україні легалізований груповий секс із конями, але окей.

Цей уривок інтерв'ю пробудив у мені давно забуті почуття. Пригадалися університетські роки та викладач, який читав літературознавство. І всі роки, поки він у нас викладав, ми весь час поверталися до новели Михайла Коцюбинського «Коні не винні». Він часто нам ставив різні питання щодо твору на кшталт: «А що відчували коні, коли вперше з'явилися в новелі?». Тут аж хочеться спитати: що відчували коні, переглядаючи інтерв'ю Гордона з Бадоєвим? І додати: коні не винні.

Інтерв'ю продовжилось так, наче й не було нічого: Гордон запитав, хто з українських виконавців подобається Бадоєву, і той відповів, що гурт «Циферблат».

Але хочеться зупинитися більше навіть не на самому інтерв'ю. А на обкладинках каналу Гордона. Наприклад, нещодавно він записав інтерв'ю зі співачкою Світланою Білоножко, де вони багато говорили про її чоловіка Віталія Білоножка, який у січні пішов у засвіти. На обкладинці бачимо текст: «Всі дівчата Ющенка ішли до Віталіка».

Можливо, в Гордона є якась фіксація на конях? Ще одне інтерв'ю, яке він записав із прозаїком Володимиром Войновичем, має обкладинку з написом: «Матір'ю Сталіна була коняка».

Або ось іще з нещодавнього. Дмитро Гордон вирішив помститися за маму, яку ображали ведучі каналу «Ісландія» Іванов та Петров, і зробив про них розслідування, яке триває майже 4 години. Також нарізав коротенькі відео та виклав на своєму каналі «В гостях у Гордона». Одне з них — з блогером Сергієм Івановим. На обкладинці — плашка «Важливо» та назва «Розслідування Гордона. Обісцяний прокурор».

Або ще одне відео також з плашкою «Важливо» і назвою «Розслідування Гордона. "Глибокі травми та маленькі піськи"». Це геніально. Сподіваюсь, усе це Дмитро Гордон з'ясував у ході розслідування.

Обкладинки до відео Гордона — це шедеври. Аби тільки йому не спало на думку робити з цими зображеннями цукерки. Бо вже продавалися коробки «Пташиного молока» з його фотографією.

«Детектор медіа»
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
Алхім багато разів втрапляла у скандали через свої неоднозначні висловлювання і, здається, в цьому відео договорилася до ще одного.
27 Квіт 2024 15:20
516
Марина Крижня
«Антоніна»
Письменник дав інтерв'ю журналістці Ірині Соломко на ютуб-каналі «Голос Америки». Вони поговорили про кенселінг росіян та згадали про зашквар з російським письменником Шишкіним.
24 Квіт 2024 09:00
617
Марина Крижня
«Антоніна»
Телеведуча поговорила з Романом Кравцем, журналістом «Української правди», про дружбу з Юрієм Горбуновим (чи правильніше сказати недружбу), присутність росіян на українському телебаченні та навіщо їх тягнули в наш інфопростір.
23 Квіт 2024 16:20
1 020
Марина Крижня
«Антоніна»
Телеведуча Марічка Падалко стала гостею нового випуску, що має назву «Я (не) держава». Разом із ведучими Наті Гресько, Катериною Мотрич та Ясею Кравченко вони говорили про те, як виховати свідомих громадян, і неочікувано (на перший погляд) дійшли до обговорення футболу.
15 Квіт 2024 19:15
525
Марина Крижня
«Антоніна»
Це сталося в нього ж на каналі, куди Емма прийшла давати інтерв'ю. Поговорили і про цензуру, і про марафон «Єдині новини» та «паторочей», які там працюють, і про роботу Слави як інтерв'юера.
13 Квіт 2024 13:00
1 043
«Антоніна»
Перше відео вийшло на ютуб-каналі проєкту 4 квітня. А гостею цього випуску стала Юлія Саніна, фронтвумен гурту The Hardkiss.
05 Квіт 2024 20:40
181
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду