«Фанати ллють сльози!». Ірма Вітовська розкритикувала ютуб-канал, який запостив відео про начебто завершення її кар'єри

«Фанати ллють сльози!». Ірма Вітовська розкритикувала ютуб-канал, який запостив відео про начебто завершення її кар'єри

Акторка звернула увагу на відео з ютуб-каналу «Star корупція», у якому йдеться про те, що Ірма Вітовська нібито «вказала на можливе завершення своєї акторської кар’єри».
«Фанати ллють сльози!». Ірма Вітовська розкритикувала ютуб-канал, який запостив відео про начебто завершення її кар'єри
«Фанати ллють сльози!». Ірма Вітовська розкритикувала ютуб-канал, який запостив відео про начебто завершення її кар'єри
6 Бер 2024
0
1036

Відео має гучну до істеричності назву «Українці, я іду! Вітовська шокувала: Ми більше її не побачимо — фанати ллють сльози! Кар'єрі кінець?», і воно вже набрало майже 3,5 тисячі переглядів. А в заголовку капслок, який, мабуть, має додати ще більше драматизму. Загалом же на канал «Star корупція» у ютубі підписалося 15,6 тисяч користувачів, а також існує окремий сайт з аналогічною назвою.

Ірма Вітовська у фейсбуці розкритикувала подібні клікбейтні заголовки та вказала на перекручування сенсів.

«Боже… який треш з нашими деякими ЗМІ... Нічого я не завершую… перекрутити мій пост про інші змісти… це несеться... Яка ницість і тупість... Відсутність [уміння] читати змісти… Просто жах... Прошу репост і додаю текст оригінального посту, з якого взяли слова і подали, як їм хочеться. Мова йшла про статтю "Шедеври в кіно з Ірмою Вітовською"»,написала акторка.

А ось звідки все це пішло. 29 лютого Вітовська поділилася у фейсбуці добіркою фільмів за її участі та подякувала командам за співпрацю. Також вона додала

«Не знаю, чи колись ще вийду на кіномайданчик… Війна поставила великий знак питання... Чи зможу, чи доживу, чи побачу… А оглядаючись назад, можу сказати, що була щаслива і через час, колись.. гляну на новий світ з цих фільмів. Хай в цьому світі буде Україна. І хай вона буде щаслива та вільна. 

Вибачте, не опускаю рук. Просто відчуття провини часто, що ти живий, вижив, граєш ще, а хтось в цей момент кладе життя... Це почуття росте з кожною втратою... За це і тільки перед тими, хто на краю, я кажу “Вибачте”... Вірю в Перемогу. Навіть, якщо особисто її не побачу. Вона буде і буде нашою! А ще, чіпляймося за життя, за нашу землю, за одне одного і допомагаймо всім і навіть більше, ніж всім, нашому війську, щоб Україна вижила і перемогла».
Як бачите, про завершення кар'єри акторка ні слова не пише. З іншого боку — нічого дивного. Канал «Star корупція» — це взагалі клондайк клікбейтних заголовків. Наприклад, одне з останніх відео називається «Не ятріть душу! Зеленська в сльозах: Сімейна трагедія — плакав навіть президент! Донька на межі — жах!». Плакала навіть я, читаючи їхні заголовки.

Вочевидь, цей канал пов'язаний з «Корупція.Інфо», який також публікує відео з клікбейтними заголовками на кшталт «Останні слова Путіна?! Вистріл — і ліквідація: Спецоперація в Кремлі — кінець терору України?!» або «Страшна трагедія! Зеленський стримує сльози — екстрене звернення: українці, це жесть. Путін, покараєм» (у цьому відео йдеться про обстріл Одеси). На ютубі в інформації про канал написано: «Самий правдивий новинний та оперативний канал про Українську політику Війну, щодня про всіх, чесно без цензури». Тут допущено багато помилок: від ступеня порівняння прикметників до розділових знаків.

Під відео «Star корупція» закликають підписуватися на канал «Корупція.Інфо». І загалом на цих двох каналах є посилання на телеграм-канал «Редиска» (назва створена у кращих традиціях тг-помийок), який ведеться російською мовою. 

Отож Ірма Вітовська не завершує кар'єру, а недобросовісні медіа перекрутили слова з її допису. Тому традиційно радимо читати тільки перевірені джерела, які не намагаються сліпо гнатися за переглядами, публікуючи клікбейтні заголовки.


«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Як ми могли пропустити такий чудовий розділ на сайті 24 Каналу? Love24 існує вже 10 місяців, і «ви не повірите», «це взірвало інтернет», «він у труні, а вона в білій сукні». Ми з Антоніною дуже любимо треш, тому весь день займалися читанням.
25 Квіт 2024 16:20
455
Марина Крижня
«Антоніна»
Здається, у Дмитра Гордона та пірамідок «Ю Шинсе» підростає конкурент.
25 Квіт 2024 14:50
290
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Називається фільм «Предатели», і через нього вже другий тиждень як пересралися всі російські «опозиціонери».
24 Квіт 2024 21:20
592
Катерина Городнича
«Антоніна»
Найвідоміший у Британії ведучий вечірніх новин, Г’ю Едвардс, після сексуального скандалу, який триває вже 10 місяців, був змушений звільнитися.
24 Квіт 2024 11:00
1 154
Марина Крижня
«Антоніна»
Три тижні тому канал СТБ випустив одинадцятий випуск «Супермами», який зараз обговорюють у соцмережах. Брат однієї з учасниць, яка родом з Луганщини, воював за росіян у 2016 році, але нібито цього сам не хотів. Вона ж, як вважають деякі користувачі соцмереж, розповіла свою версію подій, відмінну від правди.
22 Квіт 2024 17:00
376
Ольга Семенюк
«Антоніна»
Свята Галичина. Скільки праведного й мемасного в цьому словосполученні. Тілько ві Львові фраза «Де у вас тут найближча греко-католицька церква» – не жарт, а дійсність.
22 Квіт 2024 10:40
529
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду