Премія «Золотий ліфон» визначила найсексуальнішого українського митця. Ним став актор Олексій Гнатковський

Премія «Золотий ліфон» визначила найсексуальнішого українського митця. Ним став актор Олексій Гнатковський

«Бо весь світ — театр, і ми йдемо туди милуватися Його Грою. І торсом», — написали на фейсбук-сторінці премії.
Премія «Золотий ліфон» визначила найсексуальнішого українського митця. Ним став актор Олексій Гнатковський
Премія «Золотий ліфон» визначила найсексуальнішого українського митця. Ним став актор Олексій Гнатковський
29 Лют 2024
0
3136

Цього року організатори думали-думали, чи на часі «Золотий ліфон», а потім подивилися фільм «Довбуш» і надихнулися. У стрічці актор та режисер Олексій Гнатковський зіграв роль Івана Довбуша — брата опришка Олекси Довбуша.

«Івана Довбуша вигадали тільки для того, щоби ми дізналися, який фантастичний цей Олексій Гнатковський. Він нам імпонує у гніві. Коли злиться на російськомовних, коли свариться на глядачів, які не вимикають телефон чи базікають під час вистави. Від нього віє силою, сталлю і хочеться слухати та дивитися в очі», — пишуть на сторінці премії.

Друге місце і «Срібний ліфон» отримав письменник та військовослужбовець Артем Чех. «За Артемом ми спостерігаємо давно і захоплюємося всі ці роки. Спершу модний автор сучасних романів, що виходили рік за роком у двотисячних. Колумніст-інтелектуал. Чоловік, якого обрала така неймовірна жінка, як режисерка Ірина Цілик. А це уже найважливіша відзнака», — зазначили на сторінці «Золотого ліфона».

«Бронзовий ліфон» вручили музиканту та одному з лідерів гурту Kozak System. У фейсбуці про нього також написали цілий пост і додали його фотографії: «Іван Леньо — брутальний витвір мистецтва, що залишає насичений пряний післясмак по собі та ще довго не покидає лабіринтів пам'яті».

«Топ-4, але завжди на першому місці» посів Сергій Жадан, який від часів заснування премії отримав аж цілих два «Золотих ліфони», а на п’ятому місці — поет і військовослужбовець Артем Полежака. До речі, минулого року він отримав «Кевларовий ліфон» — організатори перейменували премію, а номінували лише тих діячів культури, які пішли на фронт.

Цього року премія повернула свою назву, а «Кевларовий ліфон» став спецвідзнакою. Його вручили мисткиням на війні. Організатори одразу перепросили, що не можуть назвати всіх мисткинь-військовослужбовиць, тому вони почнуть оголошувати список, а читачі мають продовжити в коментарях. До речі, переможців премії визначали онлайн-голосуванням.

«Кевларовий Ліфон отримують — наша божественна Юлія Куба Сідорова, чекаємо на твою колекцію високої моди Перемоги, поетки Ярина Чорногуз, Єлизавета Жарікова, Олена Шаровська, Мальва Кржанівська, співачки Анастасія Шевченко (Стасік), Алла Мартинюк, Христина Панасюк, історикиня Марина Мірзаєва та інші — продовжуйте»,повідомили на сторінці «Золотого ліфона». 

Ну що ж, організатори не тільки роздали премію, а ще й повправлялися в красномовності. З їхніх дописів у фейсбуці можна видати книжку та номінуватися на іншу премію — «Золотий хрін». Її колись вручали за найхимерніший опис сексу в українській літературі.  

Фото: фейсбук


«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Сподіваюся, ця розмова дасть відповідь на багато питань, які активно обговорюються серед представників кіно- та серіальної індустрії.
28 Квіт 2024 13:00
251
Катерина Городнича
«Антоніна»
У світі, де люди дізнались, що таке сексизм і об’єктивація, конкурси краси поступово втрачають актуальність. А от для штучного інтелекту все тільки починається.
27 Квіт 2024 13:40
431
Катерина Городнича
«Антоніна»
Секція серіалів 19-го конкурсу Держкіно зібрала невеличкий гурток продакшенів, сценаристів і режисерів (до десятка), які рясно розпорошені по всіх 25 заявках розділу.
19 Квіт 2024 17:00
4 241
Марина Крижня
«Антоніна»
Кіберспортивний та спортивний коментатор став гостем нового випуску програми «Пряма червона» з Фоззі та Валерієм Літонінським. Вілат багато говорив про проблеми спортивної журналістики, поностальгував за програмами на телебаченні та зачепив питання грошей.
18 Квіт 2024 16:00
699
Марина Крижня
«Антоніна»
Сьогодні знову кринжуємо від згадки про «хороших» росіян у західних медіа.
17 Квіт 2024 20:00
733
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду