Могилевська, Kola, Беленюк та пудель в шоколаді. Володимир Завадюк показав, як знімають шоу «Пісня мого життя»

Могилевська, Kola, Беленюк та пудель в шоколаді. Володимир Завадюк показав, як знімають шоу «Пісня мого життя»

Проєкт є адаптацією одного з найпопулярніших розважальних шоу Фінляндії «Song Of My Life». Він виходитиме щонеділі, починаючи з 3 березня.
Могилевська, Kola, Беленюк та пудель в шоколаді. Володимир Завадюк показав, як знімають шоу «Пісня мого життя»
Могилевська, Kola, Беленюк та пудель в шоколаді. Володимир Завадюк показав, як знімають шоу «Пісня мого життя»
20 Лют 2024
0
983

У «Пісні мого життя» візьмуть участь відомі українці, зокрема музиканти, актори, спортсмени, волонтери. Вони загадуватимуть пісні, що пов'язані з важливим періодом їхнього життя, артисти на сцені їх виконуватимуть, а гості й телеглядачі намагатимуться відгадати, чия ж історія стоїть за певною піснею. Ведучою проєкту стане Катерина Осадча, а партнером є компанія Film.ua.

«Зірки розкажуть ексклюзивні та зворушливі подробиці свого життя, які ніхто ніколи не чув до цього моменту, поділяться болем, радістю, перемогами та падіннями. А кожен глядач зможе знайти підтримку і пригадати пісню, яка стала саундтреком його власного життя»,йдеться в анонсі на ютубі.

Продюсер шоу та керівник департаменту «Big Brave Events» в «1+1 media» (вони займаються виробництвом проєкту) Володимир Завадюк поділився в сториз, як проходить насичений знімальний тиждень, та зазначив, що проєкт має на меті підтримати українців.

У сториз Завадюка можна побачити роботу над одним із епізодів, зокрема ведучу проєкту Катю Осадчу, співачок Наталію Могилевську, Kola, Лілу45, спортсмена та політика Жана Беленюка, музиканта і продюсера Івана Клименка.

З цим проєктом українці вже знайомі. У 2022 році виходив спеціальний епізод шоу «Song Of My Life», який презентували Україна та Фінляндія. Тоді трансляція відбувалась одночасно у двох країнах. У цьому епізоді брали участь лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя, співачка Надя Дорофєєва, ведучий Тімур Мірошниченко та подружжя — спортсмени Михайло Романчук та Марина Бех.

Ведуча Катерина Осадча розповіла про проєкт, який незабаром вийде на каналі «1+1 Україна»:

«Минулого року, після того як ми зробили один епізод проєкту “Song Of My Life”, одразу відчули, що це той формат, який повинен бути в Україні. Коли я сіла в літак з Фінляндії, одразу почала робити список героїв, які б могли взяти в ньому участь. Думала, якими б сенсаційними історіями вони могли поділитися. Я дуже рада, що нам вдалося втілити “Пісню мого життя” в Україні, і кожен глядач зможе побачити в цьому форматі себе. Все моє життя було пов’язано з сенсаціями, інтерв’ю та відвертостями зірок, тому для мене це знайоме поле, але в новому форматі. Це відвертість, що натхненна піснею».

Ну а ще Завадюк виклав спеціальний репортаж від свого песика.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Shoreditch ???????? (@sho_reditch)

Фото: інстаграм Володимира Завадюка, скриншот із відео, сайт «1+1»

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
Ексведучий «Інтера» та в минулому спортивний журналіст ніяк не зупиниться. Ділиться своєю безцінною експертною думкою в тіктоку та просуває меседжі російської пропаганди.
26 Квіт 2024 19:00
489
Катерина Городнича
«Антоніна»
Гівняні прикраси, гівняні картини і гівняний мерч. Це не відгук на продукцію. Це її офіційний опис. Киянка Міша Куш у соцмережах рекламує свої товари бренду VALERA, зроблені з голубиного посліду. Спецпроєкт пабліку «Шо там» став нашою улюбленою нативною рекламою з першого перегляду.
25 Квіт 2024 19:30
1 006
Марина Крижня
«Антоніна»
У відеоролику співак Володимир Дантес та порноакторка Джозефін Джексон озвучили «пікантні» відео з котиками.
25 Квіт 2024 17:40
764
Марина Крижня
«Антоніна»
Користувачі соцмереж знову почали обговорювати фемінітиви. Здається, ця тема невичерпна.
24 Квіт 2024 18:00
7 529
Марина Крижня
«Антоніна»
Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці. Якийсь, як каже Кіпіані, покидьок створив профіль, підписався його ім'ям та додав до нього нецензурне слово.
18 Квіт 2024 17:10
562
Марина Крижня
«Антоніна»
Телеведуча мала модерувати захід на економічну тематику для великої державної компанії, яку Яна не називає.
17 Квіт 2024 16:10
1 254
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду