Телебачення, кіно і зовсім трішки епатажу. Образи червоної доріжки премії BAFTA-2024

Телебачення, кіно і зовсім трішки епатажу. Образи червоної доріжки премії BAFTA-2024

У якомусь сенсі хідники на кінопреміях навіть важливіші за саме кіно.
Телебачення, кіно і зовсім трішки епатажу. Образи червоної доріжки премії BAFTA-2024
Телебачення, кіно і зовсім трішки епатажу. Образи червоної доріжки премії BAFTA-2024
18 Лют 2024
0
2000

Це взагалі не дивно, адже для кожної великої культурної події потрібна промоція. Що більше медіа про неї напишуть — то краще. А оскільки безпосередньо кінематографом цікавиться далеко не кожен, то гарно вдягнені знаменитості на хіднику привертають значно більше уваги. 

Ми з вами, звісно, не такі. Бо цьогоріч найважливіша новина з церемонії BAFTA — це перемога «20 днів у Маріуполі» в категорії «Найкращий документальний фільм». А ось і задоволений нагородою режисер Мстислав Чернов. Позаду поспішає до фотографів його колега Євген Малолєтка. 

Та на красивих кінозірок ми, звичайно, теж подивимося. Для всіх фанатів та ненависників серіалу «Емілі в Парижі» — Лілі Колінз.

Емма Стоун уже, напевне, здогадується, що отримає нагороду за роль у фільмі «Бідолашні створіння». Було б дивно, якби не отримала.

Акторка Сандра Гюллер за свою роботу в «Анатомії падіння» нагороди не дістала, хоч вона й чудова. Проте саму стрічку відзначили за сценарій. 

Як і Емма Стоун, її колега Кілліан Мерфі дуже «несподівано» отримав відзнаку за роль в «Оппенгеймері». Кілліан, як завжди, сповнений радості та позитивних емоцій. 

За роботу в цій стрічці відзначили також і Роберта Дауні-молодшого. На хіднику він разом із дружиною Сьюзен Левін.

Ну і, закінчуючи серію неймовірних несподіванок, ось режисер Крістофер Нолан з дружиною та продюсеркою Еммою Томас. Їхній «Оппенгеймер» став ще й найкращим фільмом. Все, ці двоє точно отримають «Оскар».

Марго Роббі.

І її сумний Кен.

Емма Корін, напевне, була однією з найепатажніших гостей. 

Разом із Рамі Малеком.

Ну і Колманом Домінго. 

Одна з найелегантніших — традиційно Кейт Бланшетт.

Разом із Бредлі Купером. 

Дизайнерка Віра Вонг і її відповідь статтям в українських медіа на тему «Чого не можна носити жінкам після 50 років». Нагадаю, пані Вонг — 74. Але ви все одно не повірите.  

 

Грета Гервіг та Ноа Баумбах. 

Наомі Кемпбелл.

Розамунд Пайк.

Флоренс П'ю.

Співачка Дуа Ліпа.

Ну і наостанок — для фанатів «Бріджертонів. 

Аджоа Андо.

Фібі Дайневор.

Індія Амартейфіо.

Фото: Getty Images

 

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Сподіваюся, ця розмова дасть відповідь на багато питань, які активно обговорюються серед представників кіно- та серіальної індустрії.
28 Квіт 2024 13:00
352
Катерина Городнича
«Антоніна»
У світі, де люди дізнались, що таке сексизм і об’єктивація, конкурси краси поступово втрачають актуальність. А от для штучного інтелекту все тільки починається.
27 Квіт 2024 13:40
442
Катерина Городнича
«Антоніна»
Секція серіалів 19-го конкурсу Держкіно зібрала невеличкий гурток продакшенів, сценаристів і режисерів (до десятка), які рясно розпорошені по всіх 25 заявках розділу.
19 Квіт 2024 17:00
4 241
Марина Крижня
«Антоніна»
Кіберспортивний та спортивний коментатор став гостем нового випуску програми «Пряма червона» з Фоззі та Валерієм Літонінським. Вілат багато говорив про проблеми спортивної журналістики, поностальгував за програмами на телебаченні та зачепив питання грошей.
18 Квіт 2024 16:00
700
Марина Крижня
«Антоніна»
Сьогодні знову кринжуємо від згадки про «хороших» росіян у західних медіа.
17 Квіт 2024 20:00
734
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду