«Всі ми трошки Люда»: у мережі запустили флешмоб на підтримку ведучої «Сніданку з 1+1» Людмили Барбір

«Всі ми трошки Люда»: у мережі запустили флешмоб на підтримку ведучої «Сніданку з 1+1» Людмили Барбір

Ведуча сказала все, що думає про свій костюм (з матюками), і це потрапило у прямий ефір на ютуб-каналі програми. Її підтримали колеги та користувачі соцмереж.
«Всі ми трошки Люда»: у мережі запустили флешмоб на підтримку ведучої «Сніданку з 1+1» Людмили Барбір
«Всі ми трошки Люда»: у мережі запустили флешмоб на підтримку ведучої «Сніданку з 1+1» Людмили Барбір
17 Лют 2024
0
3202

Співведучий «Сніданку з 1+1» Руслан Сенічкін після інциденту виклав спільне фото з Людмилою та написав: «Знайте! Бува так, шо ми — Люда! Je suis Liuda». Він продовжує тягнути прикол та публікує нові пости з цитатою Барбір, жартами щодо їхнього вбрання та коментарем користувача інстаграму.

Ведуча каналу «1+1» Марічка Падалко пригадала в сториз випадок, який трапився з нею в прямому ефірі у 2020 році: «Люда вирішила сьогодні позмагатися зі мною в номінації "найбільший факап у ефірі". Я думала, що зуб складно переплюнути, але ти, Люся, сьогодні після повітряної "висловилася" за всіх нас! Ми ж ще дуже вміємо злість на ворогів екстраполювати на себе. Людка — ми бомба!».

Слова підтримки висловили й ведучі каналу «1+1» Соломія Вітвіцька та Неля Шовкопляс, співачки Надя Дорофєєва, Roxolana, Оля Цибульська, Віра Кекелія, актор Тарас Цимбалюк, ведучий Анатолій Анатоліч, ведучі Наталія Матвєєва та Катерина Осадча, хореографка Ксенія Горб, акторка Наталка Денисенко, актор Руслан Ханумак.

Людмилу Барбір у фейсбуці також підтримали ведучий «Сніданку з 1+1» Єгор Гордєєв та співачка Alloise, яка підняла важливу тему: жінки мають право вільно самовиражатися. Вона згадала про Леся Подерв'янського, у п'єсах якого грала, та Діда Панаса і його легендарну фразу: «Отака х*йня, малята».

Були й негативні коментарі. Мовляв, чим ми відрізняємося від росіян, якщо матюкаємося. Тут прямо хочеться пригадати мовний срач, який точиться між філологами, нефілологами й просто небайдужими людьми: одні вважають, що матюки — це суто російське, бо для українців характерні прокльони, а інші — що наші пращури матюкалися з давніх-давен. Також писали, що «журналісти так себе не поводять». Але якщо журналісти — це живі люди, то логічно, що їм властиве все те, що й іншим живим людям.

Завершити хочеться на позитивній ноті словами журналіста та медіакритика Отара Довженка, який лишив коментар під новиною про інцидент. Він написав: «Дивіться, це ведуча центрального каналу, яка говорить українською поза ефіром. Це перемога і велике зрушення».

Часто подібні інциденти стають легендарними мемами. До вищезгаданого Діда Панаса в пам'яті виринає мем зі степлером. Відео з диктором Русланом Фармусом свого часу підірвало мережу. На ньому ведучий переплутав слова «степлер» і «суфлер»: «С*ка, бл*ть, й*баний цейво… степлер, на*уй. Суфлер, б*ять, й*баний на*уй. Я, бл*ть, х*ярю, а воно не йде».

Нагадаємо, інцидент трапився 15 лютого після чергового ракетного обстрілу. Ведуча Людмила Барбір за кадром сказала: «Бл*ть, я така к*нчена в цьому костюмі, ладно, пох*й, записуйте», — проте це через технічну помилку все ж побачили глядачі на ютубі.

Сама вона прокоментувала казус так: «Бачу повідомлення та коментарі щодо мого висловлювання після ефіру, яке випадково потрапило в трансляцію. Ті, хто мене добре знають, в курсі, що зазвичай я собі такого не дозволяю, але сьогоднішній ранок, коли росія влаштувала черговий ракетний обстріл, наніс свої відбитки... Перепрошую за це. Але водночас закликаю вас бути відкритими, виплескувати свої емоції, коли болить. Зараз ми всі травмовані, всім страшно, тож не залишайтеся зі своїми страхами наодинці. Люблю вас і ціную».

Після лайки в прямому ефірі в телеграм-каналі «ТСН новини» пожартували про те, що «всі ми сьогодні зранку трошки Люда». Це підхопили в інших соцмережах.

Фото: ТСН, інстаграм Людмили Барбір, Руслана Сенічкіна, фейсбук

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
Ексведучий «Інтера» та в минулому спортивний журналіст ніяк не зупиниться. Ділиться своєю безцінною експертною думкою в тіктоку та просуває меседжі російської пропаганди.
26 Квіт 2024 19:00
559
Катерина Городнича
«Антоніна»
Гівняні прикраси, гівняні картини і гівняний мерч. Це не відгук на продукцію. Це її офіційний опис. Киянка Міша Куш у соцмережах рекламує свої товари бренду VALERA, зроблені з голубиного посліду. Спецпроєкт пабліку «Шо там» став нашою улюбленою нативною рекламою з першого перегляду.
25 Квіт 2024 19:30
1 044
Марина Крижня
«Антоніна»
У відеоролику співак Володимир Дантес та порноакторка Джозефін Джексон озвучили «пікантні» відео з котиками.
25 Квіт 2024 17:40
1 042
Марина Крижня
«Антоніна»
Користувачі соцмереж знову почали обговорювати фемінітиви. Здається, ця тема невичерпна.
24 Квіт 2024 18:00
7 632
Марина Крижня
«Антоніна»
Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці. Якийсь, як каже Кіпіані, покидьок створив профіль, підписався його ім'ям та додав до нього нецензурне слово.
18 Квіт 2024 17:10
563
Марина Крижня
«Антоніна»
Телеведуча мала модерувати захід на економічну тематику для великої державної компанії, яку Яна не називає.
17 Квіт 2024 16:10
1 255
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду