«Я виглядала як українська надувна лялька»: акторка Меган Фокс написала образливий пост в інстаграмі

«Я виглядала як українська надувна лялька»: акторка Меган Фокс написала образливий пост в інстаграмі

Голлівудська зірка стверджує, що пожартувала. Жарт Меган Фокс багато хто не зрозумів. Звісно, в коментарях – цілий шквал обурення від українців і не тільки.
«Я виглядала як українська надувна лялька»: акторка Меган Фокс написала образливий пост в інстаграмі
«Я виглядала як українська надувна лялька»: акторка Меган Фокс написала образливий пост в інстаграмі
15 Лют 2024
0
6541

У своєму інстаграмі Фокс розмістила фотографію з Колсоном Бейкером (Machine Gun Kelly), Тейлор Свіфт і Тревісом Келсі, зроблену на вечірці в Лас-Вегасі. Вони зібралися, щоб відсвяткувати перемогу Келсі в Super Bowl — у фіналі Суперкубку в американському футболі за звання чемпіона Національної футбольної ліги (НФЛ). І з усіх можливих варіантів, як підписати світлину, Меган обрала той, що ображає українок та загалом жінок.

«Виявляється, це була всього лише тіньова фотографія з мобільного телефону, де я виглядала як українська надувна лялька. Насправді я виглядаю, як одна з тих супердорогих силіконових секс-ляльок, які можна купити тільки в Японії», — йдеться в дописі.

Багато користувачів інстаграму обурились такому порівнянню. Що мала на увазі Меган Фокс — не зовсім ясно. Вона спробувала виправдатися і відповіла на один коментар, що це був жарт. Може, з таким почуттям гумору краще не намагатися жартувати?

Меган пише: «Це не те, що я мала на увазі. Українські жінки гарячі й тому у моїй уяві надувні ляльки теж були б гарячими».

Цей допис обурив не тільки українців. Наразі під постом лишили понад 10 000 коментарів. Користувачі інстаграму пишуть про расизм і ксенофобію, мізогінію та розповідають про війну в Україні, російські обстріли, згадують окуповані території й те, як росіяни вчиняли насильство над українськими жінками та дітьми.

В одному з коментарів зауважили, що пост можна відредагувати та прибрати слово «український», але Меган, здається, і так все влаштовує.

Наразі Меган Фокс ніяк не реагує на численну критику та зауваження. А її повідомлення про те, що це був такий жарт, має вигляд типової відмазки. Рівно тим самим напередодні пояснювала численні скандали навколо Олексія Арестовича його дружина Анастасія. Вона стверджувала, що просто в її чоловіка таке специфічне почуття гумору.

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
У квітні письменниця приїхала в Сараєво на резиденцію не тільки ходити по барах (вона сама писала в сториз, що «може скластися враження, що я лише по барах ходжу»), а досліджувати спільне й відмінне у війні в Україні та Боснії. І зараз вона наривається на черговий скандал — побила горщики з користувачкою соцмережі.
20 Квіт 2024 09:00
865
Марина Крижня
«Антоніна»
Дехто вже навіть пише, шо ніколи не даватиме коментарів цьому виданню.
16 Квіт 2024 23:15
1 376
Катерина Городнича
«Антоніна»
Свіжу дискусію підвезли. Леся Ганжа, колишня журналістка, комунікаційниця, громадська діячка, а нині військовослужбовиця, змусила частину фейсбучної публіки обговорювати доречність фешенебельних івентів.
15 Квіт 2024 13:30
1 112
Лєна Чиченіна
Ім'я юристки та колишньої заступниці міністра оборони відучора полощуть по всіх соцмережах.
13 Квіт 2024 15:35
3 368
Катерина Городнича
«Антоніна»
А от і не припиняємо обговорювати Линів, як ми сподівалися ще напередодні через новий срач навколо Сергія Лозниці.
12 Квіт 2024 10:00
484
Катерина Городнича
«Антоніна»
Хореограф дав інтерв’ю проєкту «Плюсів» «Наодинці», де пояснив, чому, живучи в Україні 18 років, досі не говорить українською.
11 Квіт 2024 22:20
741
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду