Російська модель Ірина Шейк знялась у білизні українського бренду для британського Vogue

Російська модель Ірина Шейк знялась у білизні українського бренду для британського Vogue

39 модних жінок та одна росіянка знялися для обкладинки березневого випуску.
Російська модель Ірина Шейк знялась у білизні українського бренду для британського Vogue
Російська модель Ірина Шейк знялась у білизні українського бренду для британського Vogue
9 Лют 2024
0
1018

У такий ефектний спосіб вирішили оголосити про вихід останнього номера британського Vogue під керівництвом Едварда Еннінфула, який з 2017 року обіймав посаду головного редактора.

«Коли виникла ідея обкладинки, було лише одне питання: чи зможуть 40 найбільш затребуваних і благословенних жінок на землі зібратися в одній студії на Манхеттені в один день у грудні, щоб зробити один спільний знімок?» — ідеться в пості британського Vogue в інстаграмі.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений British Vogue (@britishvogue)

Серед зірок, які опинилися на обкладинці, — Дуа Ліпа, Кара Делевінь, Аня Тейлор-Джой, Опра Вінфрі, Сальма Хаєк, Наомі Кемпбел, Майлі Сайруз. Та Ірина Шейк, на якій ми можемо побачити бра українського бренду ZHILYOVA. Про це організатори зйомки могли й не подумати, але вийшов такий злий жарт.

Не вистачало Ірині тільки салату «Олів'є» та букви «Z» (нагадаю, що вона викладала фото в інстаграмі з відповідними атрибутами та підписом «Russianzz on Wednaday» після початку повномасштабного вторгнення).

На сайті британського Vogue пишуть: «Об’єднані величчю, цілеспрямованістю та появою на обкладинці британського Vogue, сестринство з 40 мегазірок збирається для унікальної фотосесії Стівена Мейзела, стилізованої Едвардом Еннінфулом. Фотографії Неда Роджерса». Я б на місці музиканток, моделей, акторок, які знялися у фотосесії, не хотіла б такого сестринства.
Під дописом є кілька коментарів щодо того, чому на обкладинці з'явилася Ірина Шейк, яка, вочевидь, підтримує «спецоперацію». До речі, російська модель досі співпрацює з різними модельєрами та з'являється на модних показах, як-от нещодавно в Парижі у Скіапареллі.
Фото: скриншоти з інстаграму
«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
У квітні письменниця приїхала в Сараєво на резиденцію не тільки ходити по барах (вона сама писала в сториз, що «може скластися враження, що я лише по барах ходжу»), а досліджувати спільне й відмінне у війні в Україні та Боснії. І зараз вона наривається на черговий скандал — побила горщики з користувачкою соцмережі.
20 Квіт 2024 09:00
872
Марина Крижня
«Антоніна»
Дехто вже навіть пише, шо ніколи не даватиме коментарів цьому виданню.
16 Квіт 2024 23:15
1 397
Катерина Городнича
«Антоніна»
Свіжу дискусію підвезли. Леся Ганжа, колишня журналістка, комунікаційниця, громадська діячка, а нині військовослужбовиця, змусила частину фейсбучної публіки обговорювати доречність фешенебельних івентів.
15 Квіт 2024 13:30
1 119
Лєна Чиченіна
Ім'я юристки та колишньої заступниці міністра оборони відучора полощуть по всіх соцмережах.
13 Квіт 2024 15:35
3 378
Катерина Городнича
«Антоніна»
А от і не припиняємо обговорювати Линів, як ми сподівалися ще напередодні через новий срач навколо Сергія Лозниці.
12 Квіт 2024 10:00
487
Катерина Городнича
«Антоніна»
Хореограф дав інтерв’ю проєкту «Плюсів» «Наодинці», де пояснив, чому, живучи в Україні 18 років, досі не говорить українською.
11 Квіт 2024 22:20
744
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду