«Ху*ня чи не ху*ня». У соцмережі Х знову бурхливо обговорюють чорнослив (це не прикол)

«Ху*ня чи не ху*ня». У соцмережі Х знову бурхливо обговорюють чорнослив (це не прикол)

Стендап-комік Василь Байдак виступає проти чорносливу, а шефкухар Євген Клопотенко його захищає.
«Ху*ня чи не ху*ня». У соцмережі Х знову бурхливо обговорюють чорнослив (це не прикол)
«Ху*ня чи не ху*ня». У соцмережі Х знову бурхливо обговорюють чорнослив (це не прикол)
7 Лют 2024
0
1474

5 січня користувач соцмережі Х (колишній твітер) з нікнеймом ФОП Alexis Polux написав допис: «Чорнослив ху*ня», під який прийшло підтримати думку чи її заперечити безліч українців.

Шефкухар і ресторатор Євген Клопотенко, який додає чорнослив і в борщ, і в маковий пиріг, і до тушкованої курки, і в рулетики з баклажану, очікувано написав, що сухофрукт «не ху*ня».

Василь Байдак так розійшовся, що почав писати про чорнослив на своїй сторінці й назвав ці сухофрукти «маленькими копченими бородавками диявола». Він зазначив, що його не любить навіть співачка Міка Ньютон. А пізніше виклав відео, де тримає контейнер для їжі на одному зі своїх виступів, та написав: «Я продав ваш улюблений чорнослив в смєтанці мммм (буеее) за 3,5 тис. грн».

Своєю думкою поділився і журналіст-розслідувач Анатолій Остапенко. Він пожартував, що провів розслідування щодо чорносливу. Йому відповів активіст Сергій Стерненко.

А журналіст Максим Щербина навіть написав 10 фактів про чорнослив, порівнюючи сухофрукт із Василем Байдаком. Наприклад, він пише, що «чорнослив не солодкий. На відміну від Василя Байдака», чи «щоб подивитись на чорнослив, не треба купувати квитки». Максим завершив свій тред банками на збір та закликом донатити.

Щербина подякував усім за увагу. Усім, окрім Байдака.

Виробники натуральної арахісової пасти Maslotom, популярної в соцмережі Х, написали на своїй сторінці: «Чорнослив: за чи проти?». І як зазначає акаунт Шо по УкрТві?, то формально ця смішна суперечка почалася саме з їхнього допису.

Maslotom заявили, що під тиском суспільства вимушені прибрати чорнослив із двох своїх десертів. Цьому дуже порадів Василь Байдак.

Дійшло до того, що українці почали писати навіть на снарядах: «Чорнослив ху*ня» або «Чорнослив — не ху*ня».

Отож правильної відповіді тут немає. Кожен вирішує сам: смакує йому чорнослив чи ні. А цей смішний срач просто добряче покращив настрій.

Фото: соцмережа Х

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
Ексведучий «Інтера» та в минулому спортивний журналіст ніяк не зупиниться. Ділиться своєю безцінною експертною думкою в тіктоку та просуває меседжі російської пропаганди.
26 Квіт 2024 19:00
713
Катерина Городнича
«Антоніна»
Гівняні прикраси, гівняні картини і гівняний мерч. Це не відгук на продукцію. Це її офіційний опис. Киянка Міша Куш у соцмережах рекламує свої товари бренду VALERA, зроблені з голубиного посліду. Спецпроєкт пабліку «Шо там» став нашою улюбленою нативною рекламою з першого перегляду.
25 Квіт 2024 19:30
1 147
Марина Крижня
«Антоніна»
У відеоролику співак Володимир Дантес та порноакторка Джозефін Джексон озвучили «пікантні» відео з котиками.
25 Квіт 2024 17:40
1 194
Марина Крижня
«Антоніна»
Користувачі соцмереж знову почали обговорювати фемінітиви. Здається, ця тема невичерпна.
24 Квіт 2024 18:00
7 868
Марина Крижня
«Антоніна»
Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці. Якийсь, як каже Кіпіані, покидьок створив профіль, підписався його ім'ям та додав до нього нецензурне слово.
18 Квіт 2024 17:10
566
Марина Крижня
«Антоніна»
Телеведуча мала модерувати захід на економічну тематику для великої державної компанії, яку Яна не називає.
17 Квіт 2024 16:10
1 267
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду