Замість Володимира Дантеса. Олександр Педан стане новим капітаном шоу «Я люблю Україну»

Замість Володимира Дантеса. Олександр Педан стане новим капітаном шоу «Я люблю Україну»

Зважаючи на те, що недавно Дантеса «прибрали» з різдвяної зйомки на «Плюсах», така заміна має пікантний вигляд.
Замість Володимира Дантеса. Олександр Педан стане новим капітаном шоу «Я люблю Україну»
Замість Володимира Дантеса. Олександр Педан стане новим капітаном шоу «Я люблю Україну»
5 Лют 2024
0
6184

На телеканалі ТЕТ (який входить до холдингу «1+1 media») стартували зйомки нового сезону програми «Я люблю Україну». Зміну капітана у пресрелізі називають «головною інтригою нового весняного сезону на ТЕТ».

Сам Олександр Педан коментує це так:

«Друзі, привіт. Дякую, що ви мене розглядали. Думаю, що мене підвело моє сиве чоло. Так, я Олександр Педан, новий капітан шоу “Я люблю Україну”». 

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Телеканал ТЕТ (@tet_tv)

Нагадаю, шоу «Я люблю Україну» — це вікторина, в якій змагаються дві команди зіркових учасників. Питання стосуються абсолютно різних сфер, але всі пов'язані з нашою країною. Їх ставить ведуча Ксенія Мішина, а команди очолюють капітани. Раніше це були Юрій Ткач та Володимир Дантес, нині ж останнього замінить Олександр Педан.

 

Зміну капітана на каналі пояснювали тим, що Дантес уже настільки «прокачався», що знає про Україну майже все. За такою логікою, Ткач із Мішиною від колеги відстають і потребують подальшої «прокачки».

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Телеканал ТЕТ (@tet_tv)

Між тим, у грудні вже можна було почути дискусії про те, приберуть Дантеса з «Я люблю Україну» чи ні. Справа в тім, що співак і ведучий написав у мережі Х, що його передумали запрошувати на різдвяну зйомку на один із каналів. Назви мовника він не вказав, але всі здогадалися, що йдеться про «1+1 Україна». 

«Прикол. Мене запросили, просили звільнити дати на різдвяну зйомку на одному каналі (назву сховаю). За тиждень скіпнули через те, що сміявся з людей, які брали Коломойського на поруки. Бо конфлікт інтересів. Конфлікт інтересів — коли доводиться їсти з тарілки, в яку вам сруть))», — написав тоді Дантес..

У вересні Володимир був одним із тих, хто активно продукував мемасики про взяття Ігоря Коломойського на поруки працівниками «Плюсів»:

«Мосейчук, Ткаченко, Мазур  та інші хочуть взяти на поруки Коломойського. Пхаааааахххааа. Це найсмішніший анекдот, який я чув. Єдине — це, бляха, не анекдот!»

Ну ось, усі, хто прогнозував «виліт» Дантеса з телеканалу, можуть засмутитися, що не робили ставки. Ми, звісно, не можемо напевне стверджувати, що все це через твіти Володимира. Але ситуація має цікавий вигляд. 

До речі, в режимі «не для запису» актори та акторки розповідають, що на деяких серіальних проєктах вони мусять підписати контракт із прикметним пунктом. У ньому зазначається, що людина зобов'язується не висловлювати публічно своїх думок на політичні теми. Отакий ось поворот. 

Ну а новий сезон «Я люблю Україну» вийде навесні.

Між тим, ситуація виявилася ще цікавішою. Телеграм-канал «Культурна прачечна» пише ось що:

«Після допису Дантеса про різдвяне шоу і «конфлікт інтересів» канал ТЕТ (група «1+1 media») все одно хотів продовжити з ним контракт. Але співак відмовився. Цю інфу нам підтвердила представниця артиста Олена Голубицька:

— Так, це рішення Володимира.

На уточнююче питання, чи пов’язано це з історією про зйомки різдвяного шоу у команді Дантеса відповіли так:

— Це повʼязано з позицією Володимира».

Ось це справді неочікувано. Дантеса, напевне, треба внести до якоїсь Червоної книги українських знаменитостей.

Фото: телеканал ТЕТ, Х Dantes Volodymyr

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Як телешоу «Холостяк», якому багато хто закидає, що воно не на часі, позбавитися хейту і стати доречним? Відповідь – у повітрі: зробити наступним Холостяком ветерана.
19 Квіт 2024 15:30
914
Марина Крижня
«Антоніна»
Перевтілення Мірошниченка та Арзуманяна нам обіцяють уже цієї п'ятниці, тобто 12 квітня. У цьому випуску команди-учасниці покажуть театральні номери та заспівають пісень із запрошеними гостями.
11 Квіт 2024 21:45
159
Катерина Городнича
«Антоніна»
Класична історія. Можна роками працювати ведучою на телебаченні, але по-справжньому прославитись за одну хвилину.
11 Квіт 2024 14:00
3 691
Катерина Городнича
«Антоніна»
У часи цифрових платформ та ютубу магія телебачення все одно працює досі. Бажання глядача бути хоч якось дотичним до залаштунків дає можливість телевізійникам інколи зробити собі кава-брейк і делегувати роботу фанатам.
10 Квіт 2024 09:00
382
Марина Крижня
«Детектор медіа»
Як сталося, що після розквіту української музики у 90-х наші артисти почали творити російською та орієнтуватися на той ринок? Цього разу автори фільму «Русифікація в стилі поп» запросили розібратися у питанні не лише тих, хто працює в музичній сфері.
03 Квіт 2024 13:30
2 816
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду