Якою була реакція в соцмережах на перемогу Джеррі Хейл та Альони Альони на Нацвідборі на «Євробачення-2024»

Якою була реакція в соцмережах на перемогу Джеррі Хейл та Альони Альони на Нацвідборі на «Євробачення-2024»

Якщо в укртві переважно незадоволені перемогою пісні «Teresa & Maria», то у фейсбуці та інстаграмі таки можна знайти позитивні коментарі. І немало.
Якою була реакція в соцмережах на перемогу Джеррі Хейл та Альони Альони на Нацвідборі на «Євробачення-2024»
Якою була реакція в соцмережах на перемогу Джеррі Хейл та Альони Альони на Нацвідборі на «Євробачення-2024»
5 Лют 2024
0
3360

Під дописом офіційної сторінки «Євробачення Україна» про результати голосування склалася справжня зрадо-перемога:  і ті, кому цей вибір не сподобався, і ті, хто вболіває за виконавиць.

Дехто бажає перемоги та називає їх «молодці, красуні, трудяги», а дехто пише про те, що вони купили собі місце.

Одна з користувачок фейсбуку написала: «Почитавши коментарі, кожен рік одне і теж, так само було із Калуш».

І справді, у 2022 році ми, українці, вимагали усунути від конкурсу Аліну Паш через її поїздки до Криму під час війни та підробні довідки від нібито Держприкордонслужби. А у 2023-му Марина Круть, яка посіла друге місце в Нацвідборі, вимагала переглянути перемогу гурту Tvorchi через дабл основного вокалу під час живого виступу і той факт, що пісня була видана французьким дистрибуційним лейблом Belive, який має представництво в Росії.

От і цьогоріч Нацвідбір закінчився, але обговорення триває. Співачка Skylerr, не дочекавшись результатів глядацького голосування, намагалася зняти свою кандидатуру. А після оголошення переможців Меловін заявив про те, що є питання до «Дії», яка не працювала у момент голосування і досі має несправності. Також він сказав про лейбл Enko, на якому підписана Альона Альона, що він нібито запропонував оплатити більшу частину, щоби поїхати на «Євробачення». І нібито таку інформацію він уже почув від працівників Суспільного. Що тут сказати? Ми не вміємо без срачів.

У соцмережі Х (колишній твітер) більше негативних коментарів на адресу Джері Хейл та Альони Альони. Про перші реакції з укртві ми випустили окремий матеріал.

В інстаграмі під спільним дописом виконавиць можна побачити як і слова підтримки та побажання перемоги, так і негативні коментарі з вимогами дискваліфікації чи пригадуванням спільного треку Альони Альони з російським репером Кастою, який вийшов у 2021 році.

Також Джеррі Хейл та Альону Альону вітали українські зірки, блогери, ведучі, зокрема Леся Нікітюк, Kola, Андрій Бєдняков, Mamarika, Міка Ньютон, Сергій Лиховида та інші.

Із року в рік Нацвідбори на пісенний конкурс «Євробачення» нам запам'ятовуються не тільки учасниками та конкурсними піснями, а й скандалами довкола них. Цікаво, чи не буде діставання ще якихось скелетів із шафи?

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
Ексведучий «Інтера» та в минулому спортивний журналіст ніяк не зупиниться. Ділиться своєю безцінною експертною думкою в тіктоку та просуває меседжі російської пропаганди.
26 Квіт 2024 19:00
437
Катерина Городнича
«Антоніна»
Гівняні прикраси, гівняні картини і гівняний мерч. Це не відгук на продукцію. Це її офіційний опис. Киянка Міша Куш у соцмережах рекламує свої товари бренду VALERA, зроблені з голубиного посліду. Спецпроєкт пабліку «Шо там» став нашою улюбленою нативною рекламою з першого перегляду.
25 Квіт 2024 19:30
939
Марина Крижня
«Антоніна»
У відеоролику співак Володимир Дантес та порноакторка Джозефін Джексон озвучили «пікантні» відео з котиками.
25 Квіт 2024 17:40
742
Марина Крижня
«Антоніна»
Користувачі соцмереж знову почали обговорювати фемінітиви. Здається, ця тема невичерпна.
24 Квіт 2024 18:00
7 498
Марина Крижня
«Антоніна»
Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці. Якийсь, як каже Кіпіані, покидьок створив профіль, підписався його ім'ям та додав до нього нецензурне слово.
18 Квіт 2024 17:10
561
Марина Крижня
«Антоніна»
Телеведуча мала модерувати захід на економічну тематику для великої державної компанії, яку Яна не називає.
17 Квіт 2024 16:10
1 253
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду