Українська режисерка Таню Муіньо зняла кліп для Дженніфер Лопес

Українська режисерка Таню Муіньо зняла кліп для Дженніфер Лопес

29 січня вийшло музичне відео на ремікс пісні «Can't Get Enough», яку співачка виконує разом із реперкою Латто.
Українська режисерка Таню Муіньо зняла кліп для Дженніфер Лопес
Українська режисерка Таню Муіньо зняла кліп для Дженніфер Лопес
30 Січ 2024
0
750

У кліпі, який зрежисувала Таню Муіньо, також, імовірно, використали кадри з фільму «This is Me Now: A Love Story». Стрічка про Дженніфер Лопес та, власне, сам новий альбом вийдуть 16 лютого.

Перша ж версія цього кліпу вийшла 10 січня. У ній Джей Ло постала перед нами в білій сукні з вирізами у формі сердець від українського дизайнера Frolov. І ми так захоплювалися її вибором, бо вважали, що це не тільки красиво й популяризує український бренд, але і є виявом підтримки співачкою України. 

Проте ми дуже швидко розлюбили Дженніфер Лопес, адже невдовзі після цієї чудової новини вона вдяглася в комбінезон російського бренду Yanina Couture. І не просто один раз вдягла, сходила на світський захід, тоді зняла й забула, а знялася в ньому для обкладинки нового альбому. Це — катастрофа.

Нині Джей Ло знову навернулася до українських діячів. Але не через любов і підтримку до нашої країни, а радше через те, що зараз Таню Муіньо — відома за кордоном і бажана режисерка. Вона знімала музичні відео для Пост Мелоуна та The Weeknd, Cardi B, Кеті Перрі, гурту Foals і багатьох інших.

Зірки шоубізнесу зазвичай не надто переймаються країною походження одягу, в який вони вбираються. І, судячи з усього, російську культуру не збираються масово кенселити. Проте нам приємно, що в першу чергу українську режисерку та дизайнера цінують за талант і професіоналізм. Знімають кліпи і вдягають сукні через те, що їм справді подобається. А щодо підтримки України — вона, вочевидь, точно не буде виявлятися у виборі брендів. 

Фото: скриншоти з кліпу

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
На ютуб-каналі «У ліжку» Олег Скрипка вкотре прокоментував питання мобілізації та звинуватив журналістів у тому, що вони розганяють хейт. За словами музиканта, з інтерв'ю вирізають частини. Отож він — жертва ЗМІ.
22 Квіт 2024 20:30
606
Катерина Городнича
«Антоніна»
Музикант і телеведучий Мирослав Кувалдін спільно з «Культурним десантом» випустив музичне відео «Шо будемо дуть?»
16 Квіт 2024 18:20
805
Марина Крижня
«Антоніна»
У цьому проєкті співачка планує їздити на військові позиції та готувати разом з бійцями.
16 Квіт 2024 17:15
524
Марина Крижня
«Антоніна»
Якби не сториз Тіни Кароль і Меловіна, ми б і не знали, що сьогодні святкує свій день народження Алла Пугачова.
15 Квіт 2024 22:20
1 199
Катерина Городнича
«Антоніна»
Зростає список світових суперзірок, яким зняла музичне відео режисерка Таню Муїньо. В компанію до Гаррі Стайлса, Кеті Перрі, Сема Сміта, Джей Ло та інших додалась тепер і Дуа Ліпа.
12 Квіт 2024 18:00
691
Марина Крижня
«Детектор медіа»
Низка російських медіа повідомляє, що колишня українська телеведуча Регіна Тодоренко, батьки якої проживають в Одесі, отримала російський паспорт.
19 Бер 2024 21:00
9 117
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду