Про небезпеку розпусти та боротьбу з нею

Про небезпеку розпусти та боротьбу з нею

Якщо не знищити її в зародку - вона буде ширитися далі, допоки не захопить навіть найбільш добропорядних людей.
Про небезпеку розпусти та боротьбу з нею
Про небезпеку розпусти та боротьбу з нею
29 Січ 2024
0
1105

У 2018 році в нас був шанс знищити це зло, яке вже тоді чітко окреслювало своє існування і небезпеки. Ці двоє посланців гріховодства, які називають себе Володимиром та Альбертом із гурту «ХЗВ», вийшли на сцену франківського Палацу Потоцьких лишень у шкарпетках, що прикривали їхні зовнішні статеві органи. Прошу пробачення за такі слова.

Звісно, це не була їхня оригінальна ідея — ноги таких аморальних дій ростуть зі США і тамтешніх музикантів, які любили понаїдатися наркотиків та виходили на сцену в такому ж вигляді.

У нас тоді був шанс зупинити Володимира та Альберта, адже міський голова Руслан Марцінків не лише засудив цю диявольську вечірку, але й пообіцяв освятити Палац Потоцьких:

«Організатори, а це благодійний фонд Шевченка, гарантували дотримання моральних норм і християнських цінностей! Ми, звісно, за проведення заходів, але не таких!» — написав пан Руслан.

Проте своєї обіцянки він так і не виконав, що допомогло злу та содомії ширитися далі. Думка українців ставала дедалі більш затуманеною і, зрештою, до їхньої свідомости не могли достукатися навіть найбільш авторитетні, шановані та чисті душею люди.

Згадайте, як усі коршунами налетіли на тендітну у своїх думках та помислах пані Ірину Федишин зі Львова. Яка з усією християнською делікатністю і людинолюбством намагалася достукатися до содомітів з «Євробачення». Вона навіть погодилася виставляти оцінки цим нечестивцям, аби хоч якось пояснити, що їхні дії слугують дияволу:

«Незважаючи на те, що ЛГБТ-спільнота — я це не розумію, для мене це великий гріх, але я цих людей не засуджую, тому що це їхнє життя, і вони самі його руйнують. Якщо вам так подобається. Ми всі будемо відповідати перед Богом».

Але пророкам та носіям істини завжди уготована тяжка доля. Тому й пані Ірину спіткала участь Кассандри. Я їй навіть порадила би взяти псевдо і виступати під новим, значно більш точними іменем — Кассандра Федишин.

Далі було ще багато дзвіночків про те, що блуд уже стукає в наші двері. Але, схоже, ми вже нездатні опиратися цьому злу.

Нині у нас лишилося тільки троє людей, справжніх пророків, які не втрачають надії на духовний порятунок нації. Це пан Роман, який не втомлюється на своїй сторіночці в інстаграмі розповідати про небезпеку розпусти.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений пан Роман (@panromanblog)

Сміливий журналіст, блогер та патріот Віталій Глагола, який узяв на себе важку місію викривати голі вечірки.
А також Мері Поппінс нашої політики, віцепрем'рка та міністерка з реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук. Вона рішуче виступила проти моральної деградації:
«Не має бути так, що в межах одного соціуму одні ходять на штурми, а інші танцюють голими. Та ще й хизуються в соцмережах, хто крутіше морально опускається. Мають бути межі на час війни. Це я звертаюсь до керівників закладів та місцевих влад».
Зараз у кінотеатрах почали показувати фільм «Бідолашні створіння», який, видаючи себе за казку, пропагує жахливі речі. Він розповідає про дівчину, яка у своїй одержимости дияволом стає на шлях аморальности та віддається першому ліпшому чоловікові. А потім і всім іншим. Режисер цього, з дозволу сказати, фільму й раніше безкарно впродовж років просував у свідомості глядачів думку, що блуд — це нормально.

Нині ж цей грецький посіпака сил зла намагається переконати жіноцтво в тім, що розпуста — це насправді вияв їхньої свободи. Він прагне нам із вами довести, що оця вся неналежна поведінка і, даруйте, елементарне блядство — це спосіб пізнати себе та навколишній світ.

Шановні жінки та дівчата, гаряче закликаю вас не піддаватися деструктивним ідеям цього фільму і в жодному разі його не дивитися. Я дивилася двічі і просто обурена. Планую залучити священника та ходити на всі сеанси, щоб освячувати екран та глядачів. Помилка пана Марцінківа повинна бути виправлена.

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
У квітні письменниця приїхала в Сараєво на резиденцію не тільки ходити по барах (вона сама писала в сториз, що «може скластися враження, що я лише по барах ходжу»), а досліджувати спільне й відмінне у війні в Україні та Боснії. І зараз вона наривається на черговий скандал — побила горщики з користувачкою соцмережі.
20 Квіт 2024 09:00
872
Марина Крижня
«Антоніна»
Дехто вже навіть пише, шо ніколи не даватиме коментарів цьому виданню.
16 Квіт 2024 23:15
1 397
Катерина Городнича
«Антоніна»
Свіжу дискусію підвезли. Леся Ганжа, колишня журналістка, комунікаційниця, громадська діячка, а нині військовослужбовиця, змусила частину фейсбучної публіки обговорювати доречність фешенебельних івентів.
15 Квіт 2024 13:30
1 119
Лєна Чиченіна
Ім'я юристки та колишньої заступниці міністра оборони відучора полощуть по всіх соцмережах.
13 Квіт 2024 15:35
3 379
Катерина Городнича
«Антоніна»
А от і не припиняємо обговорювати Линів, як ми сподівалися ще напередодні через новий срач навколо Сергія Лозниці.
12 Квіт 2024 10:00
487
Катерина Городнича
«Антоніна»
Хореограф дав інтерв’ю проєкту «Плюсів» «Наодинці», де пояснив, чому, живучи в Україні 18 років, досі не говорить українською.
11 Квіт 2024 22:20
744
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду