Директор Дніпровської опери Костянтин Пінчук скоїв напад на актора Чернігівського академічного театру Миколу Лемешка (ОНОВЛЕНО)

Директор Дніпровської опери Костянтин Пінчук скоїв напад на актора Чернігівського академічного театру Миколу Лемешка (ОНОВЛЕНО)

Про це повідомили у фейсбуці на сторінці Чернігівського обласного академічного українського музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка.
Директор Дніпровської опери Костянтин Пінчук скоїв напад на актора Чернігівського академічного театру Миколу Лемешка (ОНОВЛЕНО)
Директор Дніпровської опери Костянтин Пінчук скоїв напад на актора Чернігівського академічного театру Миколу Лемешка (ОНОВЛЕНО)
18 Січ 2024
2
9524
На сторінці театру повідомляють, що 17 січня орієнтовно о 13:30 актор Чернігівського обласного академічного українського музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка Микола Лемешко отримав удар в обличчя від Костянтина Пінчука, директора Дніпровського театру опери та балету, експерта Українського культурного фонду. У допис додали фотографії актора одразу після інциденту та на наступний день. Під оком у нього — синець.

«Це сталося біля Дніпропетровського академічного театру опери та балету. Автобус стояв біля театру, так як у внутрішній двір він не міг заїхати через габарити. Через це заїзд був перекритий автобусом. Під час вигрузки костюмів зі службового автобуса під’їхала автівка Volkswagen Touareg, всередині якої знаходився директор оперного театру. З машини вийшли дві людини — директор театру Пінчук Костянтин та невідомий чоловік. У грубій формі вимагали відігнати автобус та зупинити процес вигрузки.

Коли їх вимоги не були виконані, директор, знову ж таки у грубій формі, попросив Миколу Лемешка покликати водія. Микола повідомив, що ми фізично не можемо відігнати автобус, бо проїзд заблокований іншими автівками. За це Микола отримав удар в обличчя від директора оперного театру Пінчука Костянтина. Після інциденту був викликаний наряд нацполіції для встановлення факту нападу. Під час дачі показань до свідків та потерпілого під’їхала інша автівка з невідомим чоловіком за кермом. Чоловік почав погрожувати фізичною розправою всім присутнім, на що нацполіція не відреагувала, хоча все відбувалося перед ними. За фактом побиття ведеться розслідування», — повідомили на фейсбук-сторінці обласного академічного українського музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка.

Театр закликає не бути байдужими та розповсюджувати інформацію, адже вони прагнуть, «щоб ця історія не “замʼялась” і винні були покарані».

«Детектор медіа» звернувся по коментар до актора Миколи Лемешка, який отримав травму, та до директора Дніпровського театру Костянтина Пінчука. Пан Микола нині консультується з юристами, щоб визначити подальші дії. У пресслужбі Дніпропетровського театру опери та балету нас попросили зателефонувати ще раз, бо пан Костянтин теж заглибився в юридичні моменти.

(ОНОВЛЕНО)

Уже згодом Микола Лемешко написав нам, що цей конфлікт вичерпано. Костянтин Пінчук перепросив за свою поведінку, і Микола вибачення прийняв. Проте цікаво, що у коментарі УП. Культура директор оперного свою провину заперечував: «Буду телефонувати директору Чернігівського театру, розбиратися. Я думаю, що прийдеться мені шукати адвоката і на директора, на Чернігівський театр, подавати в суд за наклеп». 

Тобто Микола Лемешко сказав журналістам неправду. На наші дзвінки нині не відповідає ані сам директор Дніпровської опери, ані його прессекретарка. 

Фото: фейсбук-сторінка Чернігівського обласного академічного українського музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка та Костянтина Пінчука
«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
lISA
94 дн. тому
Директор кулаками "піднімає престиж української культури та мистецтва "??? Оце так ГАНЬБА !!! Зазвіздився, бидлота.
Андрій
100 дн. тому
Неуки! Не вигрузка, а вивантаження.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
У квітні письменниця приїхала в Сараєво на резиденцію не тільки ходити по барах (вона сама писала в сториз, що «може скластися враження, що я лише по барах ходжу»), а досліджувати спільне й відмінне у війні в Україні та Боснії. І зараз вона наривається на черговий скандал — побила горщики з користувачкою соцмережі.
20 Квіт 2024 09:00
867
Марина Крижня
«Антоніна»
Дехто вже навіть пише, шо ніколи не даватиме коментарів цьому виданню.
16 Квіт 2024 23:15
1 386
Катерина Городнича
«Антоніна»
Свіжу дискусію підвезли. Леся Ганжа, колишня журналістка, комунікаційниця, громадська діячка, а нині військовослужбовиця, змусила частину фейсбучної публіки обговорювати доречність фешенебельних івентів.
15 Квіт 2024 13:30
1 114
Лєна Чиченіна
Ім'я юристки та колишньої заступниці міністра оборони відучора полощуть по всіх соцмережах.
13 Квіт 2024 15:35
3 375
Катерина Городнича
«Антоніна»
А от і не припиняємо обговорювати Линів, як ми сподівалися ще напередодні через новий срач навколо Сергія Лозниці.
12 Квіт 2024 10:00
485
Катерина Городнича
«Антоніна»
Хореограф дав інтерв’ю проєкту «Плюсів» «Наодинці», де пояснив, чому, живучи в Україні 18 років, досі не говорить українською.
11 Квіт 2024 22:20
742
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду