Червоні сукні та класичні костюми: зіркові образи на хіднику премії «Еммі»-2023

Червоні сукні та класичні костюми: зіркові образи на хіднику премії «Еммі»-2023

15 січня в Лос-Анджелесі відбулася 75-та церемонія вручення премії «Еммі». Найефектніша та наймедійніша частина дійства — червона доріжка. Про неї та незабутні образи зірок і поговоримо.
Червоні сукні та класичні костюми: зіркові образи на хіднику премії «Еммі»-2023
Червоні сукні та класичні костюми: зіркові образи на хіднику премії «Еммі»-2023
16 Січ 2024
0
4922

Академія телевізійних мистецтв і наук нарешті визначила найкращі американські телевізійні програми, що вийшли з 1 червня 2022 року по 31 травня 2023 року, та вручила 26 нагород. Церемонія нагородження мала відбутися ще у вересні, проте через страйки акторів і сценаристів її перенесли.

Відбулося, і слава богу. Ми тепер можемо знімати наш хронічний стрес, обговорюючи переможців та інших зірок, присутніх на «Еммі». Видання Vogue писало, щоб ми звернули увагу на найуспішніших зірок, як-от Рейчел Броснаген, Квінту Брансон, Беллу Рамзі, Педро Паскаля і Джеремі Аллена Вайта. От з них і почнемо.

Рейчел Броснаген в сукні Versace, Белла Рамзі в Prada

Рейчел Броснаген у сукні Versace, Белла Рамзі в Prada.

Джеремі Аллен Вайт, який отримав «Еммі» як найкращий актор головної ролі в комедійному серіалі («Ведмідь»), вдягнув костюм від Calvin Klein, а його колега по проєкту, найкраща акторка другого плану в комедійному серіалі, Айо Едебірі — у Louis Vuitton.

Найкращою акторкою головної ролі в комедійному серіалі стала Квінта Брансон («Початкова школа Ебботт»). Вона з'явилася в сукні від Dior.

Педро Паскаль прийшов на нагородження «Еммі» зі своєю сестрою Люкс Паскаль. Не в класичному костюмі — й це його вирізняло серед інших акторів. Але з пов'язкою на руці.

Найкращим актором другого плану став Ебон Мосс-Бакрак («Ведмідь»). На церемонію він прийшов із дружиною, українською художницею Оленою Ємчук, яка створила обкладинку для збірки Vogue «Сучасна українська проза та поезія». На ній була сукня із жовтими, блакитними та синіми відтінками.

Джессіка Честейн, яка в серпні 2022 року приїжджала в Україну та яку згодом Володимир Зеленський нагородив орденом Княгині Ольги ІІІ ступеня, обрала сукню Gucci.

На червоній доріжці було багато червоних суконь. Серед зірок, які обрали цей колір, Джанель Джеймс, Каміла Морроне, Сьюкі Вотергаус, Меган Феґі та багато інших. Я нарахувала мінімум 10 суконь.

Сімона Табаско, Джина Ортега та Ентоні Андерсен обрали вбрання з квітково-садовими мотивами. І це чудово, що Андерсен вдягся так, адже зазвичай чоловіки на червоних доріжках різних премій постають у чорних смокінгах та білих сорочках. Нудно. Ця церемонія теж не стала винятком.

На фото: Сем Річардсон, Нік Мохаммед, Джеремі Свіфт, Крісто Фернандес, Кола Бокінні, Джеймс Ленс і Біллі Гарріс.

Один із найкращих образів був у Колмана Домінго.

Дональд Гловер та Ріс Фельдман також обрали чорні костюми, проте вони вирізнялися квітковою вишивкою чи фасоном і легкою тканиною.

Було й різноманіття оксамитових піджаків. Дякую, що кінопродюсер Альберт Лоуренс та актор Майкл Мандо обрали не чорний колір. 

Невдалих образів теж було чимало. Найсі Неш у чорній сукні з декольте (як писали в Daily Mail, схожа на Урсулу — головну антагоністку з «Русалоньки»), Алекс Борштейн у червоній сукні та Алі Вонг у квітковому образі.

Якщо Найсі Неш була схожа на Урсулу, то Наташа Ліон — на саму Русалоньку.

Анжела Гіббс у сукні з рибками нагадала мені порцеляновий сервіз у формі рибок, який стоїть у багатьох наших бабусь у сервантах і який вони ніколи не дістають на стіл. З цією сукнею можна було б вчинити так само — прибрати її подалі в шафу й ніколи не вдягати.

Сценаристка Керрі О'Ніл вдягла чорну блискучу сукню, яка трішки нагадувала сміттєвий пакет.

На церемонії нагородження «Еммі» зірки вигуляли свої святкові вбрання. І навіть якщо сукні чи костюми були не дуже вдалі, принаймні вони покращили нам настрій.

Фото: Getty Images

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
І тут ми поговоримо не лише про зашкварних – пройдемося по нормальних теж, але не надто компетентних. А також про тих, хто просто лунає щодень із кожної праски.
16 Квіт 2024 18:00
6 613
«Антоніна»
Колись я там теж працювала — режисеркою монтажу на новинах. Але в якийсь момент вирішила плюнути на все це.
10 Квіт 2024 12:30
3 436
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду