Повернення реаліті-шоу «Міняю жінку»: канал «1+1 Україна» оголосив кастинг нового сезону

Повернення реаліті-шоу «Міняю жінку»: канал «1+1 Україна» оголосив кастинг нового сезону

Телеканал розпочав пошук героїв та закликає заповнювати анкету на участь у проєкті.
Повернення реаліті-шоу «Міняю жінку»: канал «1+1 Україна» оголосив кастинг нового сезону
Повернення реаліті-шоу «Міняю жінку»: канал «1+1 Україна» оголосив кастинг нового сезону
10 Січ 2024
0
1949

Незабаром на телеканалі «1+1 Україна» відбудеться прем'єра нового сезону проєкту «Міняю жінку», який налічує 15 сезонів і став одним із найтриваліших реаліті-шоу на українському телебаченні. 

Як повідомляють у пресслужбі каналу, вони шукають родини, «які в цей нелегкий для України час не втрачають оптимізму, мають унікальні родинні захоплення і принципи та хочуть поділитися з іншими». І закликають заповнювати заявку на участь на сайті каналу.

Також зазначають, кого може привабити така пропозиція: «Якщо вам завжди було цікаво, як живуть інші родини, і ви готові взяти участь у захоплюючому експерименті для поліпшення ваших власних сімейних стосунків, то це запрошення саме для вас». Ну, знаєте, наше типове — позаглядати, що там у сусідів: чи посадили вже картоплю (і чого так пізно посадили?!).

Правила реаліті-шоу не змінилися: двоє жінок мінятимуться сім'ями на тиждень. «Спершу вони повинні дотримуватися тих самих правил і способу життя дружини, з якою вони помінялися — піклуватися про дітей, домашні справи, дозвілля, кар’єру. Після цього кожна з жінок може впроваджувати у своїх нових родинах власні правила. Наприкінці обміну дві пари зустрічаються, щоб обговорити те, чому вони навчилися, і поділитися тим, як новий досвід може вплинути на їхні життя в майбутньому», — пояснюють у пресслужбі «1+1 Україна».

Шоу «Міняю жінку» трішки нагадує «Супермаму» на каналі СТБ — у ньому теж інколи беруть участь фрики. Проте рівень дичини все ж був не настільки високим.

Цікаво, чи збільшиться кількість жесті в новому сезоні «Міняю жінку», щоб витримувати конкуренцію з «Супермамою». А тут ще й другий сезон шоу «Супербабуся» анонсують на СТБ — почнеться 14 січня.

Для «Супермами» вже звичною справою стали бійки учасниць, лайка та образи одна одної. І цей проєкт є одним із найпопулярніших в Україні (стабільно входить у десятку провідних програм), про що свідчать дані телерейтингу. Як писала Лєна Чиченіна, пояснюючи, чому ж шоу обожнюють телеглядачі: «Секрет успіху надзвичайно простий — багато людей не проти відчути себе чудовими та високоморальними на тлі когось, хто має гірший вигляд».

А чи побачимо ми щось подібне в реаліті «Міняю жінку»? Про це роздумувати не будемо — час покаже. А ми з нетерпінням чекаємо нового сезону.

Фото: скриншоти з відео на ютуб-каналі «1+1 Україна»

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Як телешоу «Холостяк», якому багато хто закидає, що воно не на часі, позбавитися хейту і стати доречним? Відповідь – у повітрі: зробити наступним Холостяком ветерана.
19 Квіт 2024 15:30
917
Марина Крижня
«Антоніна»
Перевтілення Мірошниченка та Арзуманяна нам обіцяють уже цієї п'ятниці, тобто 12 квітня. У цьому випуску команди-учасниці покажуть театральні номери та заспівають пісень із запрошеними гостями.
11 Квіт 2024 21:45
163
Катерина Городнича
«Антоніна»
Класична історія. Можна роками працювати ведучою на телебаченні, але по-справжньому прославитись за одну хвилину.
11 Квіт 2024 14:00
3 700
Катерина Городнича
«Антоніна»
У часи цифрових платформ та ютубу магія телебачення все одно працює досі. Бажання глядача бути хоч якось дотичним до залаштунків дає можливість телевізійникам інколи зробити собі кава-брейк і делегувати роботу фанатам.
10 Квіт 2024 09:00
383
Марина Крижня
«Детектор медіа»
Як сталося, що після розквіту української музики у 90-х наші артисти почали творити російською та орієнтуватися на той ринок? Цього разу автори фільму «Русифікація в стилі поп» запросили розібратися у питанні не лише тих, хто працює в музичній сфері.
03 Квіт 2024 13:30
2 822
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду