Не через поганий спів: зірку «X-фактора» Андрія Мацевка затримала поліція

Не через поганий спів: зірку «X-фактора» Андрія Мацевка затримала поліція

Артиста затримали на Івано-Франківщині, коли він намагався втекти від правоохоронців.
Не через поганий спів: зірку «X-фактора» Андрія Мацевка затримала поліція
Не через поганий спів: зірку «X-фактора» Андрія Мацевка затримала поліція
9 Січ 2024
0
4553

7 січня франківська патрульна поліція помітила чоловіка, який поводився підозріло й намагався втекти. Його затримали. А при встановленні особи з'ясувалося, що цього 38-річного чоловіка розшукує Шевченківське управління поліції ГУНП у місті Київ як особу, яка переховується від органів досудового розслідування.

Поліція не повідомляла імені затриманого, проте видання «Галка» з'ясувало, що йдеться про Андрія Мацевка — артиста, який дарував багатьом людям позитив на відбіркових турах у шоу «X-Фактор» (та декому — біль у вухах). Також він брав участь у шоу «Україна має талант», «Голос».

Андрій Мацевко перебуває в розшуку з липня 2021 року, його підозрюють у підробленні документів. Як жартували в коментарях у телеграм-каналі «Галки»: «Підробив посвідчення народного артиста?». Проте насправді йдеться про підробку пенсійного посвідчення.

Ще у червні 2015 року Андрія Мацевка підозрювали в педофілії. Тоді активісти спільноти «Анти Педофілія Луцьк» запевняли, що він приїхав до Луцька, щоб зайнятися сексом із 14-річним хлопцем. Відео їхньої розмови з Мацевком досі є на ютубі.

Мацевко навіть не заперечував, що писав неповнолітньому про секс, проте уточнював: «Я писав, що мені подобається, але займатися не збирався». Активісти наголошували, що це тягне на статтю про розбещення неповнолітніх. Тоді все закінчилося тим, що активісти подали заяву в поліцію, відбувся досудовий розгляд справи, проте її закрили через відсутність складу злочину.

Талант-шоу на українському телебаченні відкрили нам не тільки нових музикантів, але й фриків, яких, можливо, й хочеться забути, та не дуже виходить. Я освіжила в пам'яті виступи Мацевка — він погано співав, через що його й не брали в шоу, був наївним та щиро вірив у те, що має пройти далі прослуховувань. А коли йому вчергове відмовили, забажав, щоб суддів замінили. Як бачимо, із самоцінністю в артиста все добре.

Він запам'ятався і став улюбленцем публіки і без потрапляння в саме шоу, а згодом навіть випустив кілька пісень, хоча сприймати це серйозно неможливо. На різних шоу вони, звісно, залишаться важливою складовою, адже глядачам зазвичай приємно дивитися на недолугих учасників і сміятися з них. 

І в цьому теж криється проблема. Адже, як бачимо, не всі фрики з талант-шоу виявляються такими добрими й безневинними, якими здаються нам на перший погляд. 

Фото: Патрульна поліція Івано-Франківської області, скриншоти з ютубу («X-Фактор», кліп «Ровер»)

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
На ютуб-каналі «У ліжку» Олег Скрипка вкотре прокоментував питання мобілізації та звинуватив журналістів у тому, що вони розганяють хейт. За словами музиканта, з інтерв'ю вирізають частини. Отож він — жертва ЗМІ.
22 Квіт 2024 20:30
609
Катерина Городнича
«Антоніна»
Музикант і телеведучий Мирослав Кувалдін спільно з «Культурним десантом» випустив музичне відео «Шо будемо дуть?»
16 Квіт 2024 18:20
811
Марина Крижня
«Антоніна»
У цьому проєкті співачка планує їздити на військові позиції та готувати разом з бійцями.
16 Квіт 2024 17:15
527
Марина Крижня
«Антоніна»
Якби не сториз Тіни Кароль і Меловіна, ми б і не знали, що сьогодні святкує свій день народження Алла Пугачова.
15 Квіт 2024 22:20
1 200
Катерина Городнича
«Антоніна»
Зростає список світових суперзірок, яким зняла музичне відео режисерка Таню Муїньо. В компанію до Гаррі Стайлса, Кеті Перрі, Сема Сміта, Джей Ло та інших додалась тепер і Дуа Ліпа.
12 Квіт 2024 18:00
692
Марина Крижня
«Детектор медіа»
Низка російських медіа повідомляє, що колишня українська телеведуча Регіна Тодоренко, батьки якої проживають в Одесі, отримала російський паспорт.
19 Бер 2024 21:00
9 119
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду