Допомога Херсону: Мікі Рурк збирає мільйон доларів на відновлення будинків, зруйнованих російськими ракетами

Допомога Херсону: Мікі Рурк збирає мільйон доларів на відновлення будинків, зруйнованих російськими ракетами

Про це американський актор і сценарист заявив на своїй сторінці в інстаграмі.
Допомога Херсону: Мікі Рурк збирає мільйон доларів на відновлення будинків, зруйнованих російськими ракетами
Допомога Херсону: Мікі Рурк збирає мільйон доларів на відновлення будинків, зруйнованих російськими ракетами
3 Січ 2024
0
1694

31 грудня Мікі Рурк, відомий за ролями у фільмах «9 1/2 тижнів», «Янгольське серце», «Місто гріхів», виклав у своєму інстаграмі відео з українськими субтитрами. У ньому він говорить, що разом із неприбутковою організацією One World Aid Alliance прагне зібрати 1 млн доларів на відновлення будинків у Херсоні, та закликає допомагати в цьому.

«Всім привіт, Мікі тут. Вітаю вас усіх із Новим роком, особливо всіх людей в Україні. Я стаю свідком труднощів через свого помічника Діму з Миколаєва, і я глибоко зворушений підтримати One World Aid Alliance. Наша мета — відбудувати домівки в Херсоні та гарантувати безпеку сім'ям, які пережили ці важкі часи. Ми прагнемо зібрати 1 мільйон доларів, і кожна пожертва наближає нас до цієї мети. Об'єднаємося заради цієї справи. Ваша підтримка неоціненна», — написав у пості Мікі Рурк.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений MICKEY ROURKE (@mickey_rourke_)

За словами Мікі Рурка, у його помічника Діми в Україні є 12 членів родини, а ще він — співзасновник неприбуткової організації One World Aid Alliance.

«Моє повідомлення для всіх людей в Україні, і воно не має нічого спільного з усією цією політичною фігнею. Все, що ми намагаємося робити, — це допомагати людям, які переживають дуже важкі часи, відбудовувати або будувати свої будинки, щоб вони мали безпечне місце для перебування зі своїми сім'ями та захисту дітей та літніх людей», — сказав Мікі Рурк.

У відео актор також показав центр Нової Каховки, який затопило внаслідок підриву Каховської ГЕС. І додав кадри з українцями, які біжать вулицею, відео з наслідками ракетної атаки по Дніпру 29 грудня. Згідно з даними поліції, у Дніпрі було пошкоджено два торгові центри, три лікарні, п’ять магазинів, 13 багатоповерхівок, 11 адмінбудівель та 23 автомобілі.

«Ми дізнаємося про те, що відбувається кожен день, і наші серця та молитви звернені до всіх вас», — звернувся до українців актор.

2 січня у своєму сториз Мікі Рурк поділився публікацією «Суспільне Херсон» про його спільний збір з організацією One World Aid Alliance. Також якщо зайти на його сторінку в інстаграмі, то у шапці профілю розміщена інформація про збір коштів.

Ініційований збір коштів від всесвітньо відомого актора Мікі Рурка та відеозвернення слугують нагадуванням про повномасштабну війну в Україні. Така підтримка надзвичайно важлива для нас, адже популярні іноземні видання вже нечасто розміщують матеріали про Україну на перших шпальтах. А в новинах про «наймасштабнішу в світі комбіновану ракетну атаку з застосуванням гіперзвукової зброї» (як назвав її Тарас Чмут), яка сталася 2 січня, обмежилися кількома реченнями, якщо взагалі про це написали.

Фото: інстаграм Мікі Рурка, Getty Images

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
«Антоніна»
Подія трапилася 28 квітня біля Українського дому, в якому проходили виставка Алли Горської «Боривітер» та показ фільму Ірини Цілик «Я і Фелікс».
29 Квіт 2024 17:00
66
Лєна Чиченіна
Сподіваюся, ця розмова дасть відповідь на багато питань, які активно обговорюються серед представників кіно- та серіальної індустрії.
28 Квіт 2024 13:00
1 336
Катерина Городнича
«Антоніна»
У світі, де люди дізнались, що таке сексизм і об’єктивація, конкурси краси поступово втрачають актуальність. А от для штучного інтелекту все тільки починається.
27 Квіт 2024 13:40
695
Катерина Городнича
«Антоніна»
Секція серіалів 19-го конкурсу Держкіно зібрала невеличкий гурток продакшенів, сценаристів і режисерів (до десятка), які рясно розпорошені по всіх 25 заявках розділу.
19 Квіт 2024 17:00
4 249
Марина Крижня
«Антоніна»
Кіберспортивний та спортивний коментатор став гостем нового випуску програми «Пряма червона» з Фоззі та Валерієм Літонінським. Вілат багато говорив про проблеми спортивної журналістики, поностальгував за програмами на телебаченні та зачепив питання грошей.
18 Квіт 2024 16:00
702
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду