Дар'я Петрожицька та Станіслав Боклан знову зіграють разом у серіалі на ТЕТ

Дар'я Петрожицька та Станіслав Боклан знову зіграють разом у серіалі на ТЕТ

Сподіваюся, цей ситком не продаватимуть у Росію, як це було з «Папіком».
Дар'я Петрожицька та Станіслав Боклан знову зіграють разом у серіалі на ТЕТ
Дар'я Петрожицька та Станіслав Боклан знову зіграють разом у серіалі на ТЕТ
28 Груд 2023
0
6843

Називатиметься нове телевізійне творіння «Якщо чесно» і виходитиме з 15 січня. Пресслужба ТЕТ запевняє, що після успіху «Папіка» «публіка мріяла про ще одну прем’єру за їх участі».

Але, судячи з релізу, шанувальники цієї пари можуть трохи розчаруватися, бо сама акторка каже, що сцен з Бокланом у неї було небагато. За сюжетом героїня Петрожицької зустрічається з хлопцем, якого грає Ігор Ласточкін. Станіслава Боклана та Наталію Кленіну ми побачимо в ролі його батьків. 

«Спільних сцен у нас, на жаль, було вкрай мало, та я їх запамʼятала. Було неймовірно ностальгічно працювати на одному знімальному майданчику зі Стасом, адже після двох частин серіалу “Папік” ми не були разом в одному проєкті», — каже Дар’я Петрожицька.

У трейлері ми бачимо, що фішкою нового ситкому будуть незвичні уявні персонажі, які раптом з'являються в житті молодої пари. Це «Черговий косяк», «Серйозний чел», «Сцикло», «Внутрішній Бандерас», «Жіноча хитрість», «Меркантильна баба». Не можу дочекатися прем'єри. Сподіваюся, на ТЕТ цього разу таки обійдуться без сексизму, гомофобії та далі за списком. 

А про «Папіка» нагадаю, що цей серіал справді став хітом. Головними героями були пенсіонер Олександр, який видає себе за мільйонера, та студентка Ліза, яка полює на мільйонера. Обоє схильні до не надто законних та етичних вчинків, тому знаходять спільну мову. Але життя влаштовує для них повчальні уроки. 

Серіал знімали російською і, як ви можете здогадатися, не просто так. Студія «Квартал 95» продавала його в Росію — на телеканал СТС. Українська прем'єра першого сезону відбулася на «Плюсах» 2 грудня 2019-го, а на СТС «Папіка» дивилися вже через місяць. Другий сезон українські глядачі отримали в березні 2021-го, а російські — знову ж таки через місяць. 

Фото: пресслужба каналу ТЕТ, кадри з серіалу «Папік»

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Видихаємо, у нас «все, як у людей». У Британії теж уміють робити серіали як попало.
24 Квіт 2024 17:30
2 026
Катерина Городнича
«Антоніна»
Якщо ви припинили споживати російський серіальний контент, то нічого не пропустили. Українські серіали обов’язково перекажуть вам усі запорєбрикові новинки (і старинки), перезнявши їхні історії з нашими акторами.
23 Квіт 2024 15:30
1 850
Катерина Городнича
«Антоніна»
Пам’ятаєте цікаву історію про двох сценаристів Олексіїв Комаровських в конкурсі Держкіно? У мене є продовження і тема для британських вчених – чи впливають однакові імена та прізвища на однаковість ідей?
22 Квіт 2024 18:00
1 287
Катерина Городнича
«Антоніна»
«На варті безпеки. Штурм» — серіал ICTV про спецпідрозділ СБУ. Бойовик як бойовик, якби раптом крізь маскулінні образи головних героїв не почали проступати персонажі ФСБ.
16 Квіт 2024 14:00
6 708
Лєна Чиченіна
В українських соцмережах, звісно, ці творіння почали бурхливо обговорювати.
13 Бер 2024 15:00
2 676
Лєна Чиченіна
Рецепт хорошого серіалу в наших реаліях складний і непевний. Але він уже бодай вимальовується.
07 Бер 2024 16:00
10 406
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду