«Це були пекельні дні»: концерти Злати Огнєвіч опинилися під загрозою зриву

«Це були пекельні дні»: концерти Злати Огнєвіч опинилися під загрозою зриву

22 грудня співачка розповіла, що змушена скасувати заплановані концерти в Миколаєві, Львові, Ужгороді, Харкові та Києві через дії концертної компанії Star Label. Проте 26 грудня повідомила, що разом із командою шукає можливості їх провести, і оголосила нові дати.
«Це були пекельні дні»: концерти Злати Огнєвіч опинилися під загрозою зриву
«Це були пекельні дні»: концерти Злати Огнєвіч опинилися під загрозою зриву
26 Груд 2023
0
629

21 грудня співачка Злата Огнєвіч виклала кілька сторіз, у яких розповіла, що концерти у Миколаєві та Ужгороді, заплановані відповідно на 25 грудня та 1 лютого, не відбудуться. Тоді вона не пояснила, з чим пов’язане таке рішення.

А вже наступного дня, 22 грудня, співачка виклала пост, у якому написала: «Концертна компанія @_starlabel_ , яка займалась організацією моїх концертів, виявилась шахрайською. Її власник Тарас Доненко — абсолютно безвідповідальна людина. Його місцеперебування наразі невідоме». Через це вона скасувала концерти в п’яти містах України.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений ZLATA OGNEVICH (@zlata.ognevich)

«Мені прикро, що кошти, які я планувала задонатити на ЗСУ, зникли разом з Тарасом Доненком. Його особою вже займаються юристи та правоохоронні органи», — додала співачка. За її словами, від цієї концертної агенції постраждала не тільки вона, а й інші артисти, зокрема гурт «Скай» та його фронтмен Олег Собчук.

У той же день Злата Огнєвіч виклала ще один допис, у якому відповіла на два найпоширеніших запитання: хто поверне кошти за квитки та чому скасували концерти.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений ZLATA OGNEVICH (@zlata.ognevich)

Злата написала, що саме компанія Star Label «виступала одним з білетних операторів». «Наразі кошти за всі квитки, які було придбано саме через білетну компанію Star Label, знаходяться у Тараса Доненка. Ця особа зникла і на контакт не виходить. Ми робимо все можливе, щоб його знайти і щоб він повернув кошти за квитки вам», — зазначила співачка.

На друге запитання Огнєвіч відповіла так: «Організацією концертів займається концертний промоутер. Який: орендує зали, техніку, платить гонорари всій команді, проводить заселення, одним словом — займається багатьма різними питаннями, пов’язаними з організацією концертів. В даному випадку я виступаю в ролі найманої особи, яку найняли для виступу, і наразі я не маю іншого концертного промоутера, який з нуля організовує концерти.

Про те, яку суму не повернули мені особисто (за чесно зроблену роботу на концертах) — тут казати не буду. Бо мене дуже бентежить саме питання: повернути кошти людям, а для цього нам потрібно знайти і притягнути до кримінальної відповідальності Тараса Васильовича Доненка».

Також вона додала посткриптум, у якому йшлося про те, що інші білетні оператори можуть повернути кошти, якщо до них звернутися з відповідною заявою.

Виглядало все дуже погано до сьогодні. 26 грудня Злата Огнєвіч поділилася, що для неї «це були пекельні дні», проте вона не збирається здаватися і тому має новину: концерти у Миколаєві та Харкові відбудуться, проте поки немає дати, а у Львові — запланований на 30 січня.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений ZLATA OGNEVICH (@zlata.ognevich)

«Я вважаю, що люди не повинні страждати через шахраїв, і якщо у мене є хоча б малий шанс і надія — концерти мають відбутися. Бо ви заслуговуєте отримати те, чого так чекали, на що розраховували. І головне — знайте, ви не самі в цій ситуації. Я зроблю все, щоби зберегти вашу довіру, — пише Злата. — Чекайте на дописи щодо ситуації з аферистом в цілому, його шукають, задіяно багато людей, все серйозно. Світло завжди перемагає».

Наразі якщо погуглити компанію Star Label, то у першому запиті бачимо їхній сайт, де видно частину тексту. Якщо ж перейти на сам сайт, то нам видає помилку. Проте на своїй сторінці в інстаграмі Star Label виклали пост, і ми можемо прочитати повний текст: «На директора StarLabel Тараса Доненка заведена кримінальна справа за шахрайство. Наразі йде слідство. Сподіваємось, що найближчим часом правоохоронні органи вирішать це питання. Кошти за квитки, артистів та інших причетних до цього проєкту людей — знаходяться у нього».

Сподіваємось, усі фанати зустрінуться зі Златою Огнєвіч у рідних містах, а директор агенції знайдеться і розповість, куди пропав із грошима.

Фото: інстаграм Злати Огнєвіч, скриншоти з Google та сайту Star Label

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
На ютуб-каналі «У ліжку» Олег Скрипка вкотре прокоментував питання мобілізації та звинуватив журналістів у тому, що вони розганяють хейт. За словами музиканта, з інтерв'ю вирізають частини. Отож він — жертва ЗМІ.
22 Квіт 2024 20:30
604
Катерина Городнича
«Антоніна»
Музикант і телеведучий Мирослав Кувалдін спільно з «Культурним десантом» випустив музичне відео «Шо будемо дуть?»
16 Квіт 2024 18:20
802
Марина Крижня
«Антоніна»
У цьому проєкті співачка планує їздити на військові позиції та готувати разом з бійцями.
16 Квіт 2024 17:15
524
Марина Крижня
«Антоніна»
Якби не сториз Тіни Кароль і Меловіна, ми б і не знали, що сьогодні святкує свій день народження Алла Пугачова.
15 Квіт 2024 22:20
1 199
Катерина Городнича
«Антоніна»
Зростає список світових суперзірок, яким зняла музичне відео режисерка Таню Муїньо. В компанію до Гаррі Стайлса, Кеті Перрі, Сема Сміта, Джей Ло та інших додалась тепер і Дуа Ліпа.
12 Квіт 2024 18:00
691
Марина Крижня
«Детектор медіа»
Низка російських медіа повідомляє, що колишня українська телеведуча Регіна Тодоренко, батьки якої проживають в Одесі, отримала російський паспорт.
19 Бер 2024 21:00
9 116
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду