«Я так само боюся, як і всі»: у новому інтерв'ю співак Melovin поговорив з Аліною Доротюк про повістки, хворобу та хайп

«Я так само боюся, як і всі»: у новому інтерв'ю співак Melovin поговорив з Аліною Доротюк про повістки, хворобу та хайп

26 грудня на каналі Аліни Доротюк вийшло нове інтерв'ю зі співаком Меловіном. Як зазначила журналістка, «це найвідвертіше інтервʼю артиста про життя останні два роки».
«Я так само боюся, як і всі»: у новому інтерв'ю співак Melovin поговорив з Аліною Доротюк про повістки, хворобу та хайп
«Я так само боюся, як і всі»: у новому інтерв'ю співак Melovin поговорив з Аліною Доротюк про повістки, хворобу та хайп
26 Груд 2023
0
2473

Говорили багато й на різні теми, співак і журналістка згадували кілька разів про те, що вони дружать, тож це була, так би мовити, тепла ванна в оранжереї (саме там проходили зйомки). Навіть незручні запитання від підписників не викликали якогось особливого роздратування у Меловіна, але йому було що сказати.

Наприклад, він розповів про свою залежність від алкоголю та цукровий діабет — діагноз, який йому нещодавно поставили лікарі. Співаку закидають, що хвороба — це хайп заради популярності, як і нещодавня поява Меловіна в образі свині на церемонії вручення музичної премії «Музвар-2023». Тоді він з'явився в діловому костюмі з плакатом «Дайте гроші на ЗСУ, бо не вистачає на віллу».

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений ????????́???????????????????? (@melovin_official)

«Да, я пішов у лікарню, і вони дістали ампулку “хайп”, набрали в шприц і вкололи мені. Сказали: “У тебе цукровий діабет, можеш іти хайпитись”, — віджартувався Меловін. На його думку, «все, що відбувається в нашому житті, треба використовувати, привертати увагу до болючих тем». До речі, про свій діагноз співак повідомив у Всесвітній день боротьби з цукровим діабетом.

«Мені подобається провокувати того, хто провокується. Мені подобається піднімати якісь болючі теми під призмою творчості. От нещодавно я дав інтерв'ю на манежі цирку, сьогодні ми з тобою в оранжереї — це все метафори. Це все про особисте відродження», — додав співак.

Образ свині на премії «Музвар-2023» співак прокоментував так: «Через день після того, як був вихід з маскою свині — в тому образі свині-можновладця, преса вибухнула. Це був такий потужний вибух, що мене зносило нах*р просто. Тому що я подумав, що це так і заглохне. Але тільки тоді, коли ми вирішили сказати: “Це був Меловін” — от тоді це все вибухнуло. Мені приємно і в той же час ні. Невже треба ім'я “Меловін” лише для того, щоб воно вибухнуло? Мене це всередині заділо».

Поговорили і про донати та чи піде Меловін воювати, якщо йому вручать повістку. За словами співака, донати — це важка для нього тема і дуже болюча, адже він відчуває, що робить недостатньо. «Як це назвати правильно? Я себе лохом відчуваю. Тому що я хочу якось допомогти, а фінансово не маю можливості прям от взяти задонатити. Але маю вплив, маю фан-аудиторію, з якою можна зібрати якісь кошти і відправити», — каже Меловін і зазначає, що все одно, збираючи з фанатами гроші, він не сприймає це як допомогу.

Аліна Доротюк згадала й про повістки, ухилянтів та коментаторів, які питають «Чому не на фронті?». Вона розповіла історію про те, що в неї є приклад подруги дитинства, чоловік якої втікав і в панічній атаці, коли його повернули, «його побратими сказали, що він одразу разу кинувся під кулі». Доротюк каже: «Ну тобто що буде з тими експертами, які пишуть в коментарях? Їм стане легше, от мені цікаво, коли таку людину кинуть на передову? Ти от думав про повістку? Чи підеш воювати, якщо тобі вручать повістку?».

«Знову ж таки повертаємось до того, що я розумію цих людей, бо їм дуже боляче. Ну, бо тут якесь замкнене коло, тому що смертей не стає менше. Ми всі втрачаємо своїх рідних. У мене також є втрачені рідні на фронті, і при цьому я ж також отримую цей хейт: "Чому ти там не на фронті?" — і бачу ці коментарі», — ділиться співак.

Щодо повістки та ймовірності призову Меловін чесно відповів: «З моїм переліком хвороб я не впевнений, що мене туди візьмуть. Але якщо мій перелік хвороб їм підходить, то я також не знаю, що робити. Добровольцем я ж не пішов, тому що я сцу. Я в цьому плані сцикло. Ну я це визнаю, ну це нормально. Я боюсь. А ті, хто пішов добровільно, — для мене це герої. Я так не зміг би. Я можу на фортепіано потринькать. Я не знаю, що я б там робив. Забився би в куток? Ну так, я дійсно боюсь. А хтось не боїться, а для когось це взагалі справа життя. Для когось справді (...) військова справа — це все його життя, таке ж саме, наприклад, як для мене моє творче життя».

А вже зі сльозами на очах він додав: «Я не знаю, що тобі відповісти. Ну тому що я вперше в цьому. Ми ж не вибирали народитися, щоб війна була. Я не знаю, в мене немає відповіді. Якщо б я її мав... Я так само боюся, як і всі. І моя мама і тато переживають так само. То для всіх боляче. Х*р його знає. Питання ці ж постійно сипляться, а відповіді нуль. «Чому ти не на фронті?» — ну добровольцем не на фронті — тому що я сцу, що мені ще виправдовуватись? Перед чим і перед ким?».

Аліна Доротюк сказала, що вона поважає Меловіна за його чесність і що багато чоловіків бояться визнати для самих себе, що вони бояться. Меловін відповів їй на це: «Це також їхнє право — боятися і собі того не казати. Я не знаю. Я ж маю право щось не знати в тому житті. Я ж маю право не бути Арестовичем і пи*діти якусь х*йню».

Але говорили й на інші теми. Згадували і Олю Полякову та її виступ на корпоративі; і Володимира Остапчука з його некоректними жартами про Меловіна, скандалом про 10 з 10 та чому співак урешті пішов до нього на інтерв'ю; і участь у Нацвідборі на «Євробачення-2024» та що це йому дало (до речі, конкурсна пісня вийде 12 січня).

Загалом співак не ухилявся від відповідей, тому інтерв'ю вийшло дуже чесне та щире.

Фото: скриншоти з програми Аліни Доротюк, інстаграм Melovin

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
Письменник дав інтерв'ю журналістці Ірині Соломко на ютуб-каналі «Голос Америки». Вони поговорили про кенселінг росіян та згадали про зашквар з російським письменником Шишкіним.
24 Квіт 2024 09:00
581
Марина Крижня
«Антоніна»
Телеведуча поговорила з Романом Кравцем, журналістом «Української правди», про дружбу з Юрієм Горбуновим (чи правильніше сказати недружбу), присутність росіян на українському телебаченні та навіщо їх тягнули в наш інфопростір.
23 Квіт 2024 16:20
1 005
Марина Крижня
«Антоніна»
Телеведуча Марічка Падалко стала гостею нового випуску, що має назву «Я (не) держава». Разом із ведучими Наті Гресько, Катериною Мотрич та Ясею Кравченко вони говорили про те, як виховати свідомих громадян, і неочікувано (на перший погляд) дійшли до обговорення футболу.
15 Квіт 2024 19:15
517
Марина Крижня
«Антоніна»
Це сталося в нього ж на каналі, куди Емма прийшла давати інтерв'ю. Поговорили і про цензуру, і про марафон «Єдині новини» та «паторочей», які там працюють, і про роботу Слави як інтерв'юера.
13 Квіт 2024 13:00
1 032
«Антоніна»
Перше відео вийшло на ютуб-каналі проєкту 4 квітня. А гостею цього випуску стала Юлія Саніна, фронтвумен гурту The Hardkiss.
05 Квіт 2024 20:40
173
Марина Крижня
«Детектор медіа»
Ведучий — ветеран російсько-української війни Олександр Терен разом із зірковими гостями вже протестував на інклюзивність Вінницю, Львів та Буковель і підсвітив проблеми. А на початку четвертого випуску нам розповідає, що ж змінилося в цих містах після виходу шоу.
28 Бер 2024 17:00
989
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду