«Dorndom» чи дурдом? Іван Дорн анонсував новий альбом з російськомовними піснями

«Dorndom» чи дурдом? Іван Дорн анонсував новий альбом з російськомовними піснями

Іван Дорн поділився новиною про вихід нового російськомовного альбому «Dorndom» у своєму телеграм-каналі.
«Dorndom» чи дурдом? Іван Дорн анонсував новий альбом з російськомовними піснями
«Dorndom» чи дурдом? Іван Дорн анонсував новий альбом з російськомовними піснями
13 Груд 2023
0
1377

Грудень 2023-го, повномасштабна війна триває, а Іван Дорн анонсує російськомовний альбом. Мовляв, він уже на стадії зведення. Реліз мав вийти ще у 2022 році, але Дорн скасував випуск через війну і заявив, що не планує до нього повертатися.

Але, очевидно, передумав. 12 грудня він поділився у своєму телеграм-каналі публікацією російського ЗМІ «The Flow» із анонсом альбому. Цікаво, що ж змусило музиканта переглянути свої плани? Та й узагалі репостити новини російських видань.

Іван Дорн узагалі цікава особистість, яка неодноразово потрапляла в скандали. У 2017 році в інтерв'ю російському блогеру Юрію Дудю він сказав, що підйом української музики — це результат сварки «двох братів», і заперечив свою допомогу АТО: «Гроші давались на постраждалих в Маріуполі».

Після початку повномасштабного вторгнення співак наче зробив завершальний кульбіт з перевзування і обрав Україну.

Наприкінці минулого року Дорн створив плейліст «Дорнівські жнива» задля підтримки молодих українських виконавців. Його можна послухати на стримінгових платформах Apple Music та Spotify. Співак писав про це в пості та у сторіз в інстаграмі, які досі зберігаються на його сторінці.

У травні минулого року в одному інтерв'ю він прокоментував заборону йому та іншим українським артистам в'їжджати до Росії: «Може, приїдемо тоді, коли Москва буде під українським прапором. Почнемо з Краснодарського краю, заберемо його назад, Таганрог, все інше, а потім до Москви дійдемо, поставимо прапор. Скажемо: "Нам не потрібно до вас їздити, тепер ви до нас будете їздити"».

У серпні 2022 року стало відомо, що співак побував у дев'яти країнах та зібрав більше 3 млн гривень на підтримку України.

У 2022 році його пісня «Нескорена» стала гімном 2022 року міжнародного благодійного марафону «Dod pieci!» («Дай п’ять!»), який проходив у Латвії.

А в січні 2023 року Іван Дорн разом із музикантом Essoh випустив кліп на українськомовну пісню «Te la passe». У музичному відео «оживили» пам'ятник Тарасу Шевченку та Батьківщині-матері.

Чи то любов до України послабшала, чи то росіяни більше не вторгаються в його рідний Славутич (то тепер можна й поспівати російською), чи то якщо волонтериш, то тобі все пробачатимуть? Словом, українського Івана Дорна вистачило ненадовго.

Фото: скриншоти зі спотифаю, інстаграму й телеграм-каналу Івана Дорна

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
На ютуб-каналі «У ліжку» Олег Скрипка вкотре прокоментував питання мобілізації та звинуватив журналістів у тому, що вони розганяють хейт. За словами музиканта, з інтерв'ю вирізають частини. Отож він — жертва ЗМІ.
22 Квіт 2024 20:30
604
Катерина Городнича
«Антоніна»
Музикант і телеведучий Мирослав Кувалдін спільно з «Культурним десантом» випустив музичне відео «Шо будемо дуть?»
16 Квіт 2024 18:20
800
Марина Крижня
«Антоніна»
У цьому проєкті співачка планує їздити на військові позиції та готувати разом з бійцями.
16 Квіт 2024 17:15
524
Марина Крижня
«Антоніна»
Якби не сториз Тіни Кароль і Меловіна, ми б і не знали, що сьогодні святкує свій день народження Алла Пугачова.
15 Квіт 2024 22:20
1 197
Катерина Городнича
«Антоніна»
Зростає список світових суперзірок, яким зняла музичне відео режисерка Таню Муїньо. В компанію до Гаррі Стайлса, Кеті Перрі, Сема Сміта, Джей Ло та інших додалась тепер і Дуа Ліпа.
12 Квіт 2024 18:00
690
Марина Крижня
«Детектор медіа»
Низка російських медіа повідомляє, що колишня українська телеведуча Регіна Тодоренко, батьки якої проживають в Одесі, отримала російський паспорт.
19 Бер 2024 21:00
9 116
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду