«Сидить у браслетах Cartier за 7-8 тисяч $»: Волошин відповів Єфросиніній, яка дорікнула Трінчер за показ розкішного життя

«Сидить у браслетах Cartier за 7-8 тисяч $»: Волошин відповів Єфросиніній, яка дорікнула Трінчер за показ розкішного життя

Маша Єфросиніна запросила блогерку та співачку Анну Трінчер на своє ютуб-шоу «Екзамен. Нова реальність». Після інтерв'ю за гостю почав заступатися навіть ексчоловік Олександр Волошин.
«Сидить у браслетах Cartier за 7-8 тисяч $»: Волошин відповів Єфросиніній, яка дорікнула Трінчер за показ розкішного життя
«Сидить у браслетах Cartier за 7-8 тисяч $»: Волошин відповів Єфросиніній, яка дорікнула Трінчер за показ розкішного життя
7 Груд 2023
0
3983

Отже, Маша питала, зокрема, про розрив стосунків, вплив великої війни, роботу в соцмережах, але й присоромила Аню через те, що та виставляє розкішне життя на показ.

«Люди бачать також неймовірно красиве життя. Чи думала ти коли-небудь про доречність висвітлювання цього красивого, успішного життя під час того як… Ну зараз ми з тобою розмовляємо — і гинуть наші українці. Прямо зараз…»запитала Маша Єфросиніна.

Анна Трінчер відповіла, що зараз узагалі важко сказати, що доречно, а що недоречно, «тому що інколи здається, що недоречно все». Вона додала: «Посміхатися — недоречно, зараз сидіти з тобою на інтерв'ю — недоречно, іти пити лате в кафешці — недоречно. Тому що прямо зараз, коли я п'ю лате, гинуть люди. І це дійсно, мені здається, біль кожного українця і абсолютний внутрішній дисонанс — коли в тебе всередині грає така війна своя, що ти сходиш з розуму».

Маша не оминула й дорогого подарунку, який Ані зробив її чоловік. «Я бачила якесь відео, де він дарував тобі Porsche. Дивні були відчуття. Що ви як з космосу. Тут у нас сирени, все б'ється, все вибухає, пі*дєц, і тут: “Поршеее!”» — знову дорікнула Єфросиніна Трінчер. Аня відповіла, що це просто подарунок своїй дружині. Але Маша не припиняла тиснути й далі питала, чи не здається співачці, що «це ту мач, як для показовості моментів». Трінчер намагалася захиститись і сказала, що зараз у нас є безліч розважальних івентів та гумористичних шоу, а люди показують, що їм дарують машини.

 

І тут сталося найцікавіше. Єфросиніна сказала: «Це робить боляче тим людям, яким нема що їсти. І таких людей дуже багато. Немає знеболювальних в лікарнях, Аня. Знеболювальних немає у людей, яким наживо повідрізали кінцівки, діти сплять в підвалах. Таке зараз життя». Трінчер відповіла: «Я знаю. Просто я намагаюся якось балансувати».

Питання Маші про машину та спосіб ведення блогу обурило ексчоловіка Ані, блогера та підприємця Олександра Волошина. У сторіз в інстаграмі та в тіктоці він заступився за Трінчер, прокоментував поведінку Єфросиніної та сказав, що йому було важко додивитися випуск через «нещирість та лицемірність» Маші.

Він додав, що в інтерв’ю Єфросиніна намагалася зачепити Аню темою «агресивного маркетингу» і говорила, що хайп — це погано, але сама використовує такі самі методи. «При цьому запрошуєш людей одразу після їх розлучення і намагаєшся за рахунок цього підняти свої перегляди (тому що ситуація на хайпі), — це і є агресивний маркетинг», — сказав Волошин.

До речі, про агресивний маркетинг. Трінчер та Волошин виклали 57-хвилинне відео на ютубі, де у формі подкасту проговорили, чому розлучаються. Воно зібрало вже більше мільйона переглядів. А зараз Олександр Волошин, здається, сам хайпує на хайпі Маші, адже виклав уже три відео у своєму тіктоці як відповідь.

@voloshyn1

♬ оригінальний звук - voloshyn_oleksandr

Також він прокоментував і докір за машину Porsche. «І дуже забавно, коли за подарунок дорікає Маша… Яка у випуску з Анею сидить у браслетах Cartier за 7-8 тисяч $. А в загальному на руках як мінімум ціна того самого "Порше"», — написав у сторіз Волошин.

Також він зауважив, що вони з Трінчер не поїхали з країни, а допомагають військовим. Про це говорила і сама Аня в інтерв’ю Єфросиніній та зазначала, що завдяки своїм концертам вона купила третю машину для військових.

Нещодавно ми писали про відеозвернення Єфросиніної, в якому вона назвала «з*лупами» всіх, хто досі споживає російський контент, та згадували, як влітку минулого року сама телеведуча пручалася переходу на українську мову в публічній сфері.

Фото: скриншоти з шоу «Екзамен. Нова реальність» та інстаграму Олександра Волошина

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
У квітні письменниця приїхала в Сараєво на резиденцію не тільки ходити по барах (вона сама писала в сториз, що «може скластися враження, що я лише по барах ходжу»), а досліджувати спільне й відмінне у війні в Україні та Боснії. І зараз вона наривається на черговий скандал — побила горщики з користувачкою соцмережі.
20 Квіт 2024 09:00
871
Марина Крижня
«Антоніна»
Дехто вже навіть пише, шо ніколи не даватиме коментарів цьому виданню.
16 Квіт 2024 23:15
1 394
Катерина Городнича
«Антоніна»
Свіжу дискусію підвезли. Леся Ганжа, колишня журналістка, комунікаційниця, громадська діячка, а нині військовослужбовиця, змусила частину фейсбучної публіки обговорювати доречність фешенебельних івентів.
15 Квіт 2024 13:30
1 117
Лєна Чиченіна
Ім'я юристки та колишньої заступниці міністра оборони відучора полощуть по всіх соцмережах.
13 Квіт 2024 15:35
3 378
Катерина Городнича
«Антоніна»
А от і не припиняємо обговорювати Линів, як ми сподівалися ще напередодні через новий срач навколо Сергія Лозниці.
12 Квіт 2024 10:00
486
Катерина Городнича
«Антоніна»
Хореограф дав інтерв’ю проєкту «Плюсів» «Наодинці», де пояснив, чому, живучи в Україні 18 років, досі не говорить українською.
11 Квіт 2024 22:20
744
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду