Альбом Джамали «Qirim» потрапив до світового музичного чарту Європи

Альбом Джамали «Qirim» потрапив до світового музичного чарту Європи

Співачка поділилася новиною у своєму інстаграмі. Альбом «Qirim» на 6-му місці у списку найкращих релізів World Music Charts Europe.
Альбом Джамали «Qirim» потрапив до світового музичного чарту Європи
Альбом Джамали «Qirim» потрапив до світового музичного чарту Європи
5 Груд 2023
0
601

«Це чарт національних мовників, куди щомісяця надходить понад 250 альбомів з усіх країн. Для мене неймовірно бути у десятці найкращих альбомів серед інших європейських виконавців», — написала Джамала на своїй сторінці в інстаграмі.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Jamala (@jamalajaaa)

Вона зазначила, що «Qirim» можна почути на радіо в Чехії, Туреччині, Грузії, Британії, Нідерландах, Іспанії, Польщі, Йорданії, Греції, Латинській Америці, Німеччині, США, Канаді та Японії. Музику Джамали слухають по всьому світу. І хочеться сподіватися, що це спонукатиме людей більше дізнаватися про Крим та Україну загалом. Співачка згадала й про те, що альбом потрапив до шортлісту Шевченківської премії, у номінації «Музичне мистецтво».

Також Джамала, відповідаючи на питання підписників, заінтригувала новим релізом, що має вийти 19 січня 2024 року. «Це буде дуже красива пісня/сингл/присвята, яку ви полюбите», — додала в наступній розповіді.

Співачка розповіла й про плани на святковий грудень: «Новорічного альбому не буде, але буде дуже красива колядка. Знайшла її в останню мить». Вона поділилася, що не думала, що встигне на зйомки різдвяної програми на «1+1», оскільки летіла з іншого континенту. Тому аранжування колядки робили дистанційно. «Всю ніч їхала, а о 7:00 на майданчику вже співала», — додала Джамала. Здається, жодні труднощі не здатні завадити співачці потішити своїх фанатів виступом.

Фото: інстаграм- і фейсбук-сторінка Джамали

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
На ютуб-каналі «У ліжку» Олег Скрипка вкотре прокоментував питання мобілізації та звинуватив журналістів у тому, що вони розганяють хейт. За словами музиканта, з інтерв'ю вирізають частини. Отож він — жертва ЗМІ.
22 Квіт 2024 20:30
612
Катерина Городнича
«Антоніна»
Музикант і телеведучий Мирослав Кувалдін спільно з «Культурним десантом» випустив музичне відео «Шо будемо дуть?»
16 Квіт 2024 18:20
814
Марина Крижня
«Антоніна»
У цьому проєкті співачка планує їздити на військові позиції та готувати разом з бійцями.
16 Квіт 2024 17:15
529
Марина Крижня
«Антоніна»
Якби не сториз Тіни Кароль і Меловіна, ми б і не знали, що сьогодні святкує свій день народження Алла Пугачова.
15 Квіт 2024 22:20
1 200
Катерина Городнича
«Антоніна»
Зростає список світових суперзірок, яким зняла музичне відео режисерка Таню Муїньо. В компанію до Гаррі Стайлса, Кеті Перрі, Сема Сміта, Джей Ло та інших додалась тепер і Дуа Ліпа.
12 Квіт 2024 18:00
692
Марина Крижня
«Детектор медіа»
Низка російських медіа повідомляє, що колишня українська телеведуча Регіна Тодоренко, батьки якої проживають в Одесі, отримала російський паспорт.
19 Бер 2024 21:00
9 120
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду