«Це жесть». Неймовірні дискусії про аморальну поведінку на шоу «Супермама»

«Це жесть». Неймовірні дискусії про аморальну поведінку на шоу «Супермама»

Одна з основ цього проєкту на СТБ — осуд. Це почуття автори навчилися використовувати вкрай віртуозно. Тому їхнє шоу так обожнюють глядачі та глядачки.
«Це жесть». Неймовірні дискусії про аморальну поведінку на шоу «Супермама»
«Це жесть». Неймовірні дискусії про аморальну поведінку на шоу «Супермама»
16 Лист 2023
0
1961

Секрет успіху надзвичайно простий — багато людей не проти відчути себе чудовими та високоморальними на тлі когось, хто має гірший вигляд. Під час переглядів «Супермами» цей шанс нам усім пропонують щедро та регулярно. Тому аудиторія сидить біля екранів у білому пальті, хитає головою і думає щось штибу: «Боже, який жах! Я би так ніколи не зробив(ла)».

Зазвичай дівчата отримують на горіхи за таке: зарано чи запізно народила дитину (критерії «вчасності» — доволі розмиті); не прибирає вдома, бо замовляє клінінгові послуги; не готує, бо замовляє доставку їжі; «сплавила» дитину на няню чи маму/свекруху/чоловіка; занадто чисто у квартирі / занадто брудно у квартирі; забагато працює (байдужа до дітей) / ніде не працює (живе на шиї в чоловіка) і так далі. 

А ще тут ми маємо такий собі світ Крістофера Нолана на мінімалках, бо поки глядачі засуджують учасниць, учасниці засуджують одна одну. І найкумедніше, коли вони критикують конкуренток за те, що роблять і самі. Цього тижня, здається, на проєкті стався апогей такої логіки.

Нагадаю, принцип шоу в тому, що четверо учасниць по черзі ходять у гості одна до одної, перевіряють чистоту квартири, вміння готувати, стосунки з дітьми та чоловіком. Ну а потім виставляють оцінки та епічно сваряться у фіналі, часом із бійками. 

Отже, в гостях у першої учасниці супермами дізналися, що вона познайомилася зі своїм чоловіком в інтернеті, пішла з ним на побачення і в перший же вечір завітала до нього в гості:

«Мені просто подружка сказала: давай тебе зареєструємо на сайті знайомств. Я, звичайно, в це не вірила і в принципі ні на які серйозні стосунки не розраховувала. Я вирішила просто розважитися і в першу зустріч поїхала до нього додому».

«Розважилася?» — запитали конкурентки.

«Розважилася», — з посмішкою відповіла героїня.

Після цього звучить страшна музика і нам показують коментар іншої учасниці, записаний уже в іншому місці:

«Лягти з ним в ліжко в перший же день після знайомства — це аморально. Жесть».

До неї мами завітали на третій день. І ось про що вони дізнаються: зі своїм чоловіком героїня познайомилася, коли їй було 20, а йому — 15 з половиною. І жити разом вони почали на другий день після знайомства. А вже за кілька місяців вона завагітніла. 

«Офігєть», — прокоментувала одна з учасниць. «Вцепив собі реальну тьотю. Це харизму треба мати, щоб тако знайти собі жінку дорослу». 

Історія про «двадцятирічних реальних тьоть» — теж не дивина на «Супермамі». Зовсім недавно був випуск з учасницею, якій 43 роки і вона виховує доньку без чоловіка. Жінка захоплено розповідала про своїх мейнкунів, але конкурентки любові до цих тварин не зрозуміли: «Олена на старості лишилася просто з котами». 

Отже, дівчина, яка вважала аморальним займатися сексом у перший день знайомства, водночас вважає нормальним почати жити з неповнолітнім — на другий. Між гостями й героями відбувається така розмова:

 — А на той час чим ви займалися?

— Навчався.

— В школі?

— Так.

— Який клас?

— Дев’ятий. 

— І ти продовжила з ним зустрічатись?

— Так.

— Але ж він для тебе був майже як дитина.

— Майже дитина, але в нього були дуже дорослі вчинки, висновки

Після цього інша учасниця підсумовує почуте: «Нє, ну вона ж сама почала жити з першим хлопцем у 13. То що могло її зупинити від стосунків з 15-річним?». 

Одним словом, чудове шоу. Усіляко радимо.

 

Фото: кадри з шоу «Супермама»



«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Як ми могли пропустити такий чудовий розділ на сайті 24 Каналу? Love24 існує вже 10 місяців, і «ви не повірите», «це взірвало інтернет», «він у труні, а вона в білій сукні». Ми з Антоніною дуже любимо треш, тому весь день займалися читанням.
25 Квіт 2024 16:20
581
Марина Крижня
«Антоніна»
Здається, у Дмитра Гордона та пірамідок «Ю Шинсе» підростає конкурент.
25 Квіт 2024 14:50
373
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Називається фільм «Предатели», і через нього вже другий тиждень як пересралися всі російські «опозиціонери».
24 Квіт 2024 21:20
804
Катерина Городнича
«Антоніна»
Найвідоміший у Британії ведучий вечірніх новин, Г’ю Едвардс, після сексуального скандалу, який триває вже 10 місяців, був змушений звільнитися.
24 Квіт 2024 11:00
1 187
Марина Крижня
«Антоніна»
Три тижні тому канал СТБ випустив одинадцятий випуск «Супермами», який зараз обговорюють у соцмережах. Брат однієї з учасниць, яка родом з Луганщини, воював за росіян у 2016 році, але нібито цього сам не хотів. Вона ж, як вважають деякі користувачі соцмереж, розповіла свою версію подій, відмінну від правди.
22 Квіт 2024 17:00
388
Ольга Семенюк
«Антоніна»
Свята Галичина. Скільки праведного й мемасного в цьому словосполученні. Тілько ві Львові фраза «Де у вас тут найближча греко-католицька церква» – не жарт, а дійсність.
22 Квіт 2024 10:40
558
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду