«У мене невиліковна хвороба»: співак Melovin поділився своєю історією в ефірі «Сніданку з 1+1»

«У мене невиліковна хвороба»: співак Melovin поділився своєю історією в ефірі «Сніданку з 1+1»

Представник України на пісенному конкурсі «Євробачення-2018» та учасник Нацвідбору «Євробачення-2024» Melovin розповів, як дізнався про свій діагноз.
«У мене невиліковна хвороба»: співак Melovin поділився своєю історією в ефірі «Сніданку з 1+1»
«У мене невиліковна хвороба»: співак Melovin поділився своєю історією в ефірі «Сніданку з 1+1»
14 Лист 2023
0
1046

13 листопада співак Melovin зробив заяву у своєму інстаграмі, чим неабияк налякав численних шанувальників. А вже 14 листопада розповів про хворобу в ефірі програми «Сніданок з 1+1». 

«Цукровий діабет у 26 років. MODY-діабет — генетична хвороба. І в мене вона спадкова, передалася мені», — повідомив співак. Він зазначив, що випадково дізнався про діагноз, коли прийшов діагностувати «щось зовсім інше».

14 листопада відзначається Всесвітній день боротьби з цукровим діабетом. Зазвичай такі дні стають ще одним приводом для просвітництва — відомі люди нерідко розповідають про свою хворобу, щоби позбутися стереотипів, мотивувати інших стежити за здоров'ям та проходити діагностику. До речі, Melovin кілька разів наголосив, що в нього сьогодні гарний ранок і він у доброму настрої, щоби пом'якшити традиційні трагічні інтонації, які вмикаються в таких випадках. 

«Я вважаю, коли в людини щось відбувається, коли ти можеш це розказати, це спонукає інших також або не мовчати, або зайнятися своїм здоров'ям. Або навіть підняти свою самооцінку, зрозуміти, що ти в цьому світі такий не один, у тебе щось відбувається. І взагалі я порушував теми ментального, фізичного здоров’я. Мені здається, в цьому є неабиякий сенс. А тим паче зараз, коли на той же цукор максимально впливає стрес, стрибки інсуліну. Це жахливо, але з цим треба не те що боротися, з цим треба навчитися жити», — сказав Melovin.

Співак повністю переглянув своє харчування і не вживає звичні продукти. Він закликає інших людей перевірятися, робити чекап і стежити за собою. Публічні зізнання відомих людей та подібні історії боротьби неабияк надихають та підтримують інших. 

Melovin дуже щирий зі своїми прихильниками, тож хочеться згадати, що 5 липня 2021 року під час виступу на Atlas Weekend він здійснив камінаут — заявив про свою бісексуальність. І хоч співак тоді отримав багато негативних коментарів у соцмережах, все ж було багато хорошого в цьому вчинку. Тим паче, що й підтримку він отримав чималу.  Адже камінаути публічних людей сприятимуть, хочеться вірити, позитивному ставленню до інших, непублічних, представників квір-спільноти.


Фото: «Сніданок з 1+1»

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
На ютуб-каналі «У ліжку» Олег Скрипка вкотре прокоментував питання мобілізації та звинуватив журналістів у тому, що вони розганяють хейт. За словами музиканта, з інтерв'ю вирізають частини. Отож він — жертва ЗМІ.
22 Квіт 2024 20:30
604
Катерина Городнича
«Антоніна»
Музикант і телеведучий Мирослав Кувалдін спільно з «Культурним десантом» випустив музичне відео «Шо будемо дуть?»
16 Квіт 2024 18:20
800
Марина Крижня
«Антоніна»
У цьому проєкті співачка планує їздити на військові позиції та готувати разом з бійцями.
16 Квіт 2024 17:15
524
Марина Крижня
«Антоніна»
Якби не сториз Тіни Кароль і Меловіна, ми б і не знали, що сьогодні святкує свій день народження Алла Пугачова.
15 Квіт 2024 22:20
1 197
Катерина Городнича
«Антоніна»
Зростає список світових суперзірок, яким зняла музичне відео режисерка Таню Муїньо. В компанію до Гаррі Стайлса, Кеті Перрі, Сема Сміта, Джей Ло та інших додалась тепер і Дуа Ліпа.
12 Квіт 2024 18:00
690
Марина Крижня
«Детектор медіа»
Низка російських медіа повідомляє, що колишня українська телеведуча Регіна Тодоренко, батьки якої проживають в Одесі, отримала російський паспорт.
19 Бер 2024 21:00
9 116
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду