Розсмішити за 60 секунд: Леся Нікітюк стане суддею гумористичного шоу «Розсміши коміка»

Розсмішити за 60 секунд: Леся Нікітюк стане суддею гумористичного шоу «Розсміши коміка»

«Новий канал» розпочинає кастинг у гумористичне шоу «Розсміши коміка» виробництва Студії «Квартал 95», а українська телеведуча Леся Нікітюк стане суддею нового сезону.
Розсмішити за 60 секунд: Леся Нікітюк стане суддею гумористичного шоу «Розсміши коміка»
Розсмішити за 60 секунд: Леся Нікітюк стане суддею гумористичного шоу «Розсміши коміка»
8 Лист 2023
0
2035

Про це 8 листопада 2023 року повідомили на офіційній сторінці «Нового каналу» в інстаграмі. Проєкт вийде навесні, правила давно знайомі глядачам: учаснику або учасниці потрібно розсмішити коміків за 1 хвилину, свій виграш можна забрати у будь-який час. Якщо ж їм вдасться викликати сміх суддів протягом 5 хвилин, то можна виграти 50 000 гривень. Участь може брати один комік, дует або тріо, а формат — довільний.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Новий канал (@novy_channel)

В одному інтерв’ю Леся Нікітюк зазначала, що цей проєкт став її путівкою в життя. У 2011 році вона в дуеті з подругою Ольгою Панасенко взяла участь у шоу «Розсміши коміка».

«Ми тоді вже десь років п’ять вели свою діяльність, тож і пішли на кастинг та пройшли його. Виступили, заробили 20 тисяч гривень, наступного разу 50. А через вісім років прийшли ще раз і заробили гроші, які передали в Хмельницький, у дитячу лікарню», — ділиться Нікітюк.

Дует кілька разів виступав в українській та у 2013 році в російській версії шоу, де вигравав грошові винагороди. Тобто ще до анексії Криму та війни на сході України, а це шоу транслювали в прайм-таймі на каналі «1+1».

Хто стане другим суддею та ведучим нового сезону «Розсміши коміка» — поки невідомо. Ведучими перших 11 сезонів був білорус Дмитро Шепелєв (який давно працює в Росії та нещодавно вирішив зняти розважальне шоу про тварин у тимчасово окупованому Маріуполі) та Віктор Васильєв (згадок про підтримку Росії чи України ми не знайшли, проте продовжує зніматися в російських фільмах).

У 2016 році й надалі ініціативу перехопили українські зірки, коміки Ігор Ласточкін, Юрій Ткач, співак Володимир Дантес. Членами журі в різні роки були Михайло Галустян (який наразі підтримує Росію), Володимир Зеленський, коміки Євген Кошовий, Юрій Ткач, співачка Оля Полякова.

Фото: пресслужба Нового каналу

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Як телешоу «Холостяк», якому багато хто закидає, що воно не на часі, позбавитися хейту і стати доречним? Відповідь – у повітрі: зробити наступним Холостяком ветерана.
19 Квіт 2024 15:30
927
Марина Крижня
«Антоніна»
Перевтілення Мірошниченка та Арзуманяна нам обіцяють уже цієї п'ятниці, тобто 12 квітня. У цьому випуску команди-учасниці покажуть театральні номери та заспівають пісень із запрошеними гостями.
11 Квіт 2024 21:45
173
Катерина Городнича
«Антоніна»
Класична історія. Можна роками працювати ведучою на телебаченні, але по-справжньому прославитись за одну хвилину.
11 Квіт 2024 14:00
3 704
Катерина Городнича
«Антоніна»
У часи цифрових платформ та ютубу магія телебачення все одно працює досі. Бажання глядача бути хоч якось дотичним до залаштунків дає можливість телевізійникам інколи зробити собі кава-брейк і делегувати роботу фанатам.
10 Квіт 2024 09:00
386
Марина Крижня
«Детектор медіа»
Як сталося, що після розквіту української музики у 90-х наші артисти почали творити російською та орієнтуватися на той ринок? Цього разу автори фільму «Русифікація в стилі поп» запросили розібратися у питанні не лише тих, хто працює в музичній сфері.
03 Квіт 2024 13:30
2 826
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду