Вона покаже вам справжню Росію. Регіна Тодоренко почала вести тревел-шоу «Руссо Экспрессо»

Вона покаже вам справжню Росію. Регіна Тодоренко почала вести тревел-шоу «Руссо Экспрессо»

Програма виходить на російському телеканалі «Пятница» і є фактично калькою з «Орла і решки». Це популярне шоу, нагадаю, українського виробництва, утім аж до повномасштабного вторгнення його продавали на «Пятницу».
Вона покаже вам справжню Росію. Регіна Тодоренко почала вести тревел-шоу «Руссо Экспрессо»
Вона покаже вам справжню Росію. Регіна Тодоренко почала вести тревел-шоу «Руссо Экспрессо»
11 Вер 2023
0
2295

Зараз часом аж не віриться, що це вважалося цілком нормальним процесом і ті, хто його критикував, могли ще й вихопити за надмірний радикалізм. Одна з найяскравіших ведучих «Орла і решки», Регіна Тодоренко, вже давно живе в Москві. Після початку великої війни вона зачаїлася і не говорить на цю тему ані слова. Навіть попри обстріли її рідної Одеси. Тому ведуча з улюблениці публіки перейшла до найбільш маргінальних списків. Найчастіше її згадують у компанії з акторками Антоніною Паперною та Галиною Безрук, які обрали таку ж позицію. 

Прикметно, що весь цей час постійно знаходилися жалісливі люди, які кидалися захищати Тодоренко. Ну, мовляв, такі в неї обставини: чоловік, діти, яких вона не може покинути, тому і змушена страждати мовчки на огидній чужині.

Але тепер до нашої уваги — «Руссо  Экспрессо». Тревел-шоу для справжніх патріотів Росії, які не бажають подорожувати ворожим світом, а мріють насолоджуватися незвіданими куточками своєї високодуховної Батьківщини. 

Це вже другий сезон. Перший вели такі собі Тімур Родрігез та Роман Каграманов. А в другому цього Романа замінила Регіна.

Шоу повністю злизане з «Орла і решки». Автори не лише взяли принцип, що один з ведучих подорожує по-бідному, а інший по-багатому. Стилістика, настрій, монтаж, драматургія, тип зйомки, стосунки між персонажами в кадрі — покрали все. Поки вийшло три епізоди, і з них ми розуміємо, що Регіна Тодоренко — справжня патріотка Росіюшки. Нахвалює і пишається всім навкруги: від Волги-матушки до «Жигулів». 

Сочі, приміром, Регіна називає «російською Рив'єрою», Астрахань — «південною Венецією» та «ікорно-кавуновою столицею Росії», а її колега пишається «найкращим у Росії пармезаном». Коротше, показують людям «настоящую Росію», а вона, якщо ви не знали, — саме в регіонах.

Сподіваюся, знімальна група доїде і до Рубцовська, що в Алтайському краї, та знайде там, наприклад, мої крадені труси, покривало та унітази сусідів — саме туди російські військові пересилали купу речей з Бучі. Ось де справжня Росія, ось де її містичність та незбагненність. 

Фото: інстаграм Регіни Тодоренко (закритий для українців) 





«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Як ми могли пропустити такий чудовий розділ на сайті 24 Каналу? Love24 існує вже 10 місяців, і «ви не повірите», «це взірвало інтернет», «він у труні, а вона в білій сукні». Ми з Антоніною дуже любимо треш, тому весь день займалися читанням.
25 Квіт 2024 16:20
537
Марина Крижня
«Антоніна»
Здається, у Дмитра Гордона та пірамідок «Ю Шинсе» підростає конкурент.
25 Квіт 2024 14:50
325
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Називається фільм «Предатели», і через нього вже другий тиждень як пересралися всі російські «опозиціонери».
24 Квіт 2024 21:20
625
Катерина Городнича
«Антоніна»
Найвідоміший у Британії ведучий вечірніх новин, Г’ю Едвардс, після сексуального скандалу, який триває вже 10 місяців, був змушений звільнитися.
24 Квіт 2024 11:00
1 179
Марина Крижня
«Антоніна»
Три тижні тому канал СТБ випустив одинадцятий випуск «Супермами», який зараз обговорюють у соцмережах. Брат однієї з учасниць, яка родом з Луганщини, воював за росіян у 2016 році, але нібито цього сам не хотів. Вона ж, як вважають деякі користувачі соцмереж, розповіла свою версію подій, відмінну від правди.
22 Квіт 2024 17:00
378
Ольга Семенюк
«Антоніна»
Свята Галичина. Скільки праведного й мемасного в цьому словосполученні. Тілько ві Львові фраза «Де у вас тут найближча греко-католицька церква» – не жарт, а дійсність.
22 Квіт 2024 10:40
541
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду